KJS Inowrocław - kilka fotek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Narazie tyle

[ wiadomość edytowana przez: Bober dnia 2006-07-02 16:47:13 ]

a wyniki?czasy?
Płock dojechał do końca?

Prawie jak WRC dobre ;]

dodatkowe zdjęcia i zcasy będą na stronie IKSu, ja dodam wieczorem swoje jakies ciekawe
bober czemu zadnych fotek z szutrów nie ma jak chlopaki bokami jeździli???
po zawodach do wymiany mam tylko alternator- stojan sie obraca razem z wirnikiem), pompa oleju, zbiornik paliwa, tłoki cylindry pierscienie generalnie remont mnie czeka;]
jak go zrobie to sie dopisze do tematu związanego z ETG Motorsport

a prawie jak wrc to siostra wymysliła. zobaczycie ja jak rejser albo evil lub cartoon wstawia swoje fotki bo tam więcej lasek jest jak samochodów

jop ale o tym w rydzyk rejli a co do KJSu miła atmosfera jak zawsze, Tuchola pokazała niezłą jazde bizer latał bokami i smrodził olejem no i szymek jak zawsze pokazywał swoja technike jazdy trasy były super szkoda tylko ze zabrakło jednej zwierzęcej załogi fotki dzis wieczorem najpozniej jutro
pozdrawiam wszystkich
p.s jak wam sie podoba moja nowa maszyna ?

twoja maszyna jest z dupy i kolor jakis taki powolny A tak powaznie to ładnie chodzi
nie gadac dawac zdjecia szkoda ze nie wiedziałem o tym Kajocie bo moze bym sie przejechał pokibicowac

Z szutrów z toru nie ma bo nie zdążyłem dojechać (wysrały sie bateriae) mam jeszcze foty innych furaczy jak chcecie to wrzuce

NDS (Novell Directory Servises)
Novell Directory Servises (NDS) jest systemem obsługi katalogów sieciowego systemu operacyjnego NetWare. Pozwala w łatwy sposób zarządzać zasobami sieciowymi.
(źródło: klik)

Bizer, a skąd takie zainteresowania nagle?

reszta fotek TUTAJ

nds WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale to jakas zmasowana akcja chyba jest z tym Novellem, to spotkalem na al Politechniki w Lodzi

a na dojazdowkach widzielismy takie cos

[ wiadomość edytowana przez: evilone dnia 2006-07-02 23:50:35 ]

wiesz ile czasu wlazilem na ten komin ?

teraz kolejna zauważona kobita z fajowym tatuażem. trza powiekszyc sobie fotke

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-07-02 23:56:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2006-07-03 00:03:52 ]

Jak wytrzezwieje to wrzuce foty

ziom, dobry jesteś, co patzryłem na Was to cartun zawsze z browarem

ekhem , wypraszam sobie !! ja tez z browarem, 8miopak z kartunem opracowalismy i komandoski w drodze nie jestem coprawda taki furious jak kartun ale staram sie

Ale ja chociaz po dotarciu do plocka obalilem 4 kaziki, 3 wina wisniowe z ostrowina (nie bylo komando w zabce. ale pani zabka powiedziala ze te sa dobre- a w dodatku dla stalych klientow policzyla po..... ile macie.,.... znaczy sie placilismy jakies
+- 12 zl za 3 a cena detaliczna za jedno to 5,49 a w dodatku byly z lodowki

[ wiadomość edytowana przez: Cartoon dnia 2006-07-03 01:41:18 ]

idź już spac

chiba spi

wiecie... problem nie polega na tym że ja nie chce jeździć.
Problem polega na tym:

a jak się narysowały wyniki zawodów?

Jak bym tam był