Wspomóżmy start Gadzia w Rajdzie Wawelskim!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Łukasz Gadowski, Mistrz Polski GSMP w klasie Hs-750, wystartuje w tegorocznym Rajdzie Wawelskim, znanym również pod oficjalną nazwą Subaru Poland Rally. Niestety Gadziowi brakuje kasy na start, toteż postanowiliśmy zrobić małą akcję i wspomóc go w starcie. W końcu to możliwość zobaczenia pięknych boków, których napewno nie pokaże żadna Impreza ani Lancer. Jeśli ktoś może odmówić sobie paru piwek kosztem wsparcia występu Fiata 126p w Wawelskim to prosimy o wpłaty na numer konta podany poniżej.

10 1910 1048 2605 1493 1111 0001
Deutsche Bank
Lucyna Gadowska

z dopiskiem "Rajd Wawelski"

Każda kwota się liczy

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-06-18 11:07:40 ]

Dyspozycja przelewu została przyjęta.

poszło 11

Przelew przyjęty do realizacji przez Bank

poszlo 10

jak tylko jakas kaske dorwe to wplace

szkoda ze dopiero teraz daliscie ogloszenie.mnie umarl fiat i nie mam nawet kasy zeby go zlozyc totez pewnie nie nawojuje z przelewami,ale tu sporo dobrych ludzi na tym forum

cegiałka powedrowała

tez kasy nie mam, bo remont silnika, wakacje trza gdzxies pojechac, ale cos napewno posle w tygodniu

Poszło 12.6 zeta.

PS. Weź comar nie marudź, ja mam na głowie remont totalny pierda, będę musiał niedługo szukać stałej pracy i mieszkania a w międzyczasie pewnie zaliczyć leczenie u neurologa, także proszę nie dyskutować i coś znaleźć

Chciałem dorzucic cegiełke ale niemam adresu

a po coz ci adres przechodzi wszystkim bez adresu

nie żebym marudził ale ile kasy brakuje do startu??

w tej chwili z tego co wiem Gadzio zaciagnal debet na wpisowe (250 pln debetu) i ma rozmawiac ze sponsorami o oponach i paliwie...

Cytat:
2006-06-18 18:22:52, Krzemowy pisze:
Poszło 12.6 zeta. PS. Weź comar nie marudź, ja mam na głowie remont totalny pierda, będę musiał niedługo szukać stałej pracy i mieszkania a w międzyczasie pewnie zaliczyć leczenie u neurologa, także proszę nie dyskutować i coś znaleźć

przeca nie marudze, napisalem ze posle w tygodniu

Poszlo
Powodzenia...

No i bonus ode mnie +10 poszedł - SWAP ledwie dłubnięty dopiero, ale pare piw mniej nie zaszkodzi !!

a naklejki sponsorskie na auto to kiedy moge przesłać?? ;P

powodzenia, może bede na oglądarze!!

poszło +14

Witam wszystkich, na wstępie chciałem powiedzieć, ze jestem pod ogromnym wrażeniem i mile zaskoczony tym, że chcecie wspomóc nasz start. Od razu mówię to nie był mój pomysł, zostałem postawiony przed faktem dokonanym przez 3ferzera, wyciągnął ode mnie na siłę numer konta. Dzięki tej akcji nasz start bedzie dla nas o tyle wazny że nie bedziemy walczyć o wynik tylko bedziemy chcieli jechac pod publikę oczywiście dla Was i dostarczyć wam moc wrazeń, autko posiada już nowe serce które dziś zaczęło bić.

Pragnę wam wszystkim podziękować!!
Mam nadzieje, ze uda mi się zwerbować jeszcze jakieś media żeby podkreślić waszą rolę, udział w naszym starcie, bo bez was pewnie by nie doszło do startu!!
Pozdrawiam
i mam nadzieje że spotkamy się na oesach

Bendom boki, bendom boki

ja tylko chciałem powiedzieć/napisać jako w miarę bliski kumpel Gadzia w ogóle że jest mi wstyd, że incjatywa wyszła od Was a nie od macierzystego klubu który gadzio reprezentuje . Jesteście niesamowici ludzie... ja oczywiście tez mu coś dorzucę...

popieram barta! Bendom boooooooooooooookiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!