CZEŚĆ, DZIĘKUJE,

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NA POCZATEK CHCIAŁEM SIĘ PRZYWITAĆ Z WSZYSTKIMI FANATYKAMI I WLAŚCIELAMI LADYYY . DZIĘKUJE TEŻ ŻE JESTEM PEŁNOPRAWNYM KLUBOWICZEM A NIE SYMPATYKIEM W KOŃCU MAM TEN WSPANIAŁY WÓZ OD POCZATKU , CZYLI JAKIEŚ 12 LAT .

WITAMY I POZDRAWIAMY

również witam nowego klubowicza

Witamy, witamy. No i mam nadzieję,ze niedługo się ...poznamy na zlocie
Paweł

Mimo, że jestem z Bydgoszczy, to również witam. Mam nadzieję, że wojna Apator vs. Polonia i generalnie lokalna wojna miast Bydgoszcz vs. Toruń nie spowoduje jakiejś wojny na forum. Chociaż przeciwne miasta to jednak zainteresowania wspólne (z tym, że ja jestem bierny fan łady). Ja w każdym razie będę się starał być w porządku. Pozdrówka dla Torunia.
Ps. Wojtek, a co z salonem łady w Toruniu (ul. Idzikowskiego)? Jeszcze w ogóle istnieje?

Witamy !!!

Łelkam to Łada Klub!

Witamy w stadzie Ładacznic

Witam również nowego kolegę.
Myślę,że kolega przez okres 12 lat posiadania LADY ma wiele pożytecznych uwag z którymi w przyszłości się podzieli z innymi

DZIEKUJE ZA PRZYWITANIE , JEŚLI CHODZI O SALON LADY NA IDZIKOWSKIEGO TO OSTATNIO JAK BYŁEM TO STRASZNA NĘDZA , JEDNA SAMARA I TO NAWET UŻYWANA ,SPROWADZAJĄ SAMOCHODY NA ZAMÓWIENIE , A JEŚLI CHODZI O TORUŃ KONTRA BYDGOSZCZ TO POKÓJ NIE INTERESUJE MNIE ŻUŻEL . MAM NADZIEJE ŻE ZRESZTĄ SIE SPOTKAM W SOBOTE . JEŚLI CHODZI O MOJĄ WIEDZE Z ZAKRESU MECHENIKI TO JEST SŁABA ALE JEŚLI BĘDE MÓGŁ TO POMOGE

Witamy witamy i do wymiany uwag na temat łady zapraszamy!!!