Przekażnik opóżnienia oświetlenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemanko!
kupiłem se na giełdzie przekaznik żółty do opóznienia oswietlenia i wsadzam go do skrzynki bespieczników, wyjmuje wczesniej zworke i dupa! niedziała! wogle sie nie świeci. moje pytanie brzmi czyżbym nie miał wyprowadzonej instalacji w skrzynce pod ten przekaznik? bo raczej wykluczam iz jest zepsuty przekażnik! przy 6 stopniowej reg. wycieraczek brakowało mi kabelka wiec se dorobiłem, a z opóznieniem oswietlenia byłoby tak samo? pomóżcie!!!

jezeli byla zworka to jest tez instalacja........ sprawdz czy wylacznik w drzwiach dziala -mogl przyrdzewiec jezeli nei to sam przekaznik moze byc uszkodzony

A moze kupiles 'nie ten zolty' przekaznik..? ile ma pinow i jakiej jest wielkosci??

wyglada jak ten od wycieraczek takie same gabaryty, 5 nóżek, te same symbole na górnej sciance! jak go wkładam w skrzynke to nie swieci! Symbol na boku: 2LB500, ale na symbole sa identyczne z tymi z artykułu o przekazniku na forum!

Nom, wyglada z Twojego opisu, ze prawidlowy..

kable raczej masz, moze sam przekaznik umarniety.. musielibysmy sprawdzic np. w moim essim Twoj przekaznik albo wsadzic moj do Twojego

najlepsze rozwiązanie! jeszcze pokombinuje! no trudno, kosztował tyle co dobre piwo wiec niejest mi żal...

Ok juz działa wyglada na to że cos sie tam zatkało jak go rozebrałem i popieściłem to smiga jak złoto! jeszcze musze efekt kinowy se zamontować! pozdro

Cytat:
2006-07-16 20:37:42, LobsterMan pisze:
... popieściłem to smiga jak złoto! ...

z moją kobietą jest podobnie