MotoNews.pl
4 Logowanie (178614/26) - NT

Logowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o pomoc.

Chce sie zalogowac na tej stronie klik i pojawia sie caly czas komunikat Sorry, that user name has already been taken. cokolwiek wpisze jako login to samo sie pojawia. o Co chodzi?

youtube posiada wiele milionów użytkowników.Więc być może poprostu wszystkie podawane przez ciebie nazwy użytkownika są zajęte. Więc najlepiej wymyśl jakąś bardzo dziwną nazwę np "tomek 13527492038" i wtedy spróbuj.

dobra-założyłem ci konto-na twojego maila został wysłany email potweirdzający-

Uzytkownik "pabloespero"
hasło"espero0000"

Przy najbliższym logowaniu zmień sobie hasło czy co tam chcesz.

dzieki kolego, koledzy jak dokladnie sciagnac jakies wideo z tej str?

Problem rozwiazany dzieki koledze tommi3737, Dziekuje mu bardzo bo uratowal moja mature

zaloze jeszcze jeden nowy post. Koledzy jakby u was na komputerze byly reklamy wideo lub dzwiek ale w wersji org reklam TESCO i BIEDRONKA to prosze o podeslanie ich jako pomoc do mojej matury

koledzy macie moze dzwiek, video reklamy tesco i biedronki?

Spytaj na grupie alt.pl.sztuka-reklamy (serwer np news.tpi.pl)

sorry ale nic z tego nie rozumiem

GRUPY DYSKUSYJNE DOSTĘPNE Z KAŻDEGO PROGRAMU POCZTOWEGO - NP. OUTLOOK EXPRESS LUB ZOBACZ NIUSY.ONET.PL. Egh... Ty z epoki gadusradu jesteś?

Cytat:
2007-04-12 19:36:05, piotr_ek pisze:
GRUPY DYSKUSYJNE DOSTĘPNE Z KAŻDEGO PROGRAMU POCZTOWEGO - NP. OUTLOOK EXPRESS LUB ZOBACZ NIUSY.ONET.PL. Egh... Ty z epoki gadusradu jesteś?

Piotrek, dzieci neostrady nie mają pojęcia o czym Ty i Navi mówicie Zresztą kto by tego uzywał, ani to kolorowe, ani obrazków czy innych emotikonek sie nie da wstawić

-----------------
czasem tu zaglądam

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2007-04-12 19:45:47 ]