Który look lepszy :>

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie :>
pierwszy jest drugi chce zeby był więc jak ładniej :>

a może jednak ta opcja juz zakupiłem szpachle wyciełem metalowe nakładki tylko przyspawać i wyprowadzic więc co sądzicie ??

Tego złego robiłem w paintcie więc nie jest pierwsza klasa ale odzwierciedla to co najważniejsze

mi w mk4 bad się nie podoba

zalezy czy chcesz straszyc czy byc jak trusia na drodze.

ale ten angry jest

Więc narazie jeden na tak drugi na nie

a może wersja zaokrąglonego bada

badlook
serialook

a skoro juz badlook to do mk4 moim zdaniem tylko prosty.

Tesh mam mkIV i tesh myślałem nad badlookiem, ale doszedłem do wniosku, że NIE !!! Według mnie nie pasuje to do tego auta, a wogóle takie modyfikacje kojażą mi się troche jak spod remizy. Niektórzy nazywają to "gej-look" Zostaw tak jak jest, moim skromnym zdaniem...

ten pierwszy

jakos nie widzi mi sie bad w mk4...
chyba ze ten zaokraglony ostatecznie...

ja jestem na nie zostaw jak jest

2 osoby na nie, 3 na tak w tym jadna na zaokrąglony

toście mi normalnie nie pomogli za dużo

zostaw tak jak teraz masz ,a kasę której nie wydasz ,odłóż i zacznij zbierać na jakąś fajną glebę

Nie moge robić gleby moje miasto jest dziurawe jak ser szwajcarski

zeby tego było mało przy wjeżdzie w podworko jest Taaaaaaaaki krawężnik

jezeli nie robić złego to co sugerujecie z tą maska bo nie podoba mi się widok z przodu na mk4

Zdecydowanie prosty badlook.

MK4 najlepiej wygląda w germanstyl-u z badem!!!

bad look, prosty (zaokrąglony nie pasiuje do lini samochodu) a na krawęznik mozna poradzic... kilof łopata troche piasku, i nie ma wysokiego krawężnika... PS w sobote przez to przechodziłem

osobiście uważam aby nie ruszać, ale ja osobiście za badlookiem nie przepadam

Bad bedzie to napewno
Tylk teraz zastanawiam sie dokladnie jaki

Lesiu_AMB widze ze masz mk4 na dodatek w tym samym kolorku co ja pokaż jakieś fotki

ja jestem ZA prostym bad lookiem

Do mk4 bardziej pasuje prosty bad look ale ja gustuje w bardziej delikatnych podkreslajacych charakter a nie takich co zakrywaja pol lamp, ale wiadomo o gustach sie...........

[ wiadomość edytowana przez: ToFastMKIV dnia 2006-08-03 23:43:46 ]

........jezeli nie robić złego to co sugerujecie z tą maska bo nie podoba mi się widok z przodu na mk4

witam!
jezeli ci sie osobiscie nie podoba widok z przodu mk4 to zrob sobie taki bad look jak ci sie podoba i bedzie po klopocie!
ps. to jest twoja furka i ty bedziesz nią smigal wiec takie pytania w stylu,ktory wam sie bardziej podoba wydaja mi sie nie na miejscu poniewaz kazdy ma inny gust! a ty powinienes miec wlasne zdanie jakiego chcesz miec bad looka a nie sluchac glosow innych!
pozdrawiam.