Antena radiowa klejona ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

4 dni temu w Octavce w miejscu anteny radiowej pojawila sie antenka CB (President Alabama) no... i spece w Skodzie nie chieli mi lepic antenki radiowek na tylnej szybie tylko powiedzieli ze zrobia ze bedzie chodzic rownie dobrze... a co sie okazalo pociagli tylko kawalek kabla gdzies w klape bagaznika...

coz... tutaj jakos dziala mi to oki... ale jezdzac po PL ... dziala to tragicznie... co polecacie...

czy antenki lepione sa ok??? w sprinterku firmowym mam taka i dziala to nedznie... ale chyba lepiej niz ten kabel...

poradzcie cos zeby polepszyc mi jakos radia

Pozdrawiam

Witaj kup sobie takie ustrojstwo i po sprawie
spliter
pozdr

jakieś mam dziwnie niedoparte wrażenie że ETomek już dostał taką odpowiedź i dokładną poradę nawet ze zdjęciem...

hm...

z tym ze sprawa jest taka ze nie wiem... jakis uzytkownik forum CB radia... odradzal mi stanowczo takie urzadzonko... bo niby nie dziala potem ani CB jak powinno ani radio... i nei wiem...

ma ktos takie cos...??? bo CB teraz zbiera nieziemsko ale z radia nei chce calkowicie rezygnowac...

Cytat:
jakieś mam dziwnie niedoparte wrażenie że ETomek już dostał taką odpowiedź i dokładną poradę nawet ze zdjęciem...

nieprawda

Cytat:
2006-07-17 21:48:21, ETomek_GT pisze:
... nieprawda ..."

SKLEROZA...albo polityka ...

a ten wątek to niby co było ??..KLIK!

7.07.2006...godz. 9:08 ..EtomekGT i 7.07.2006 godz 21:32 informacja Krzycha_ch ...no tak ...upłynęło całe 10 dni ...też bym zapomniał na śmierć !

W niektórych starych japońskich autach za antenę robiła klapa bagażnika.

Cytat:
2006-07-18 06:42:28, piotr_ek pisze:
W niektórych starych japońskich autach za antenę robiła klapa bagażnika.

Że niby jak - że niby była odizolowana od masy pojazdu tworząc antenę ?

Bo antenę do masy każdy podłączyć umie, ale niewiele to daje

Cytat:
2006-07-18 07:44:02, Cwikus pisze:
Że niby jak - że niby była odizolowana od masy pojazdu tworząc antenę ?

A żebym to ja wiedział. To było z 15 lat temu w jakimś Datsunie

Cytat:
7.07.2006...godz. 9:08 ..EtomekGT i 7.07.2006 godz 21:32 informacja Krzycha_ch ...no tak ...upłynęło całe 10 dni ...też bym zapomniał na śmierć !

skleroza skleroza... sorki... po prostu nei zagladalem w ten watek... jakos wylecialo mi z glowy ))

ciekawe tyko czy ktos ma takie urzadzonko... bo fajnie ze sa w sprzedazy i sprzedajacy zachwalaja ale jak ma mi to pogorszyc zbieranei CB to ja dziekuje...

Cytat:
2006-07-18 09:54:25, ETomek_GT pisze:
... ciekawe tyko czy ktos ma takie urzadzonko... bo fajnie ze sa w sprzedazy i sprzedajacy zachwalaja ale jak ma mi to pogorszyc zbieranei CB to ja dziekuje... "

Wątpię żeby ktoś z Klubu to miał ....może popytaj na forum CB...nie mam namiara ale ma go na pewno Adam4302

Powodzonka !

Siedem DYCH. Ochuja...li. 7 zł i niech druta jeszcze ciągną!