Kraków / Stepy Akermańskie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W poniedziałek 17.07. wjeżdzamy z Agatą na Krym (Ukraina), wracamy 29.07.
Wyjazd jest w połowie zorganizowany dlatego wyruszamy z Krakowa o 21.00. Jednak bedziemy tam już ok 16.00. Gdyby ktoś chciał sie spotkać z krakowskich ladamaniaków to byłoby fajnie.

pzdr

Właśnie wróciłem razem z Agatą z Krymu (Jałty) po ponad 3 dniach drogi powrotnej. Jałta-symfyrapol-kijów-lwów-kraków-wrocław-poznań-Konin. Spędziliśmy tram około 2 tygodni-jutro wrzuce fotki i postaram sie opisać cała wyprawę.
pozdr

p.s. pełno ład no i części....przywiozłem dla siebie i dla fleszera pare ciekawych rzeczy.....m.in. osłone miski itd.

Foto relacja z wyjazdu
Wyruszyliśmy z Konina pociagiem do Krakowa. W Krakowie po wcześniejszym umówieniu spotkaliśmy sie z Fleszerem który jak wytrawny pilot wycieczek wszystko nam pokazał no i opowiedział o Krakowie.

Następnie o godz. 22.00 wyruszyliśmy autokarem na Ukrainę. Już po przejechaniu granicy zaczęly się pojawiać same Łady.

Po dwóch dniach jazdy dotarliśmy na Krym - do Jałty. Fotki z pobytu w Bakczysaraju, Ałupce, Aj - Petri, Jałcie, Sewastopolu....zdjeć jest ponad 300 wiec tylko wstawiam przykładowe

Poniżej fotki Ładnych autek i nie tylko....a także zdjecia bazaru z częściai do łady. kupiłem cały plecak części w dodatku za grosze. Osłon amiski olejowej (10 zł), kierownice sportowe u nas za 100 zł a tam za 40 zł, lusterka za 7 zł itd.

A tutaj zaręczyłem się z Agata

Na koniec

Ukraina to piękny kraj, jednak by naprawdę się nią cieszyć trzeba zapomnieć o zachodnim myśleniu, toaletach......i nie dziwić się tym że pani która rozmawia z drugą w sklepie teraz nie pracuje i nas nie obsłuży

ladne miejsce.
no i gratuluje

gratulacje!

Foto Misz Masz....druga odsłona krymu i okolic

Cytat:
2006-08-03 22:09:32, zax pisze:

Czy to jest ... kibel?

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
2006-08-04 00:55:52, Yanosik pisze:
Czy to jest ... kibel?

tak nie jest zły...widywalem na Krymie jeszcze gorsze

Zax.. gratuluje zareczyn, i pieknej/ciekawej wycieczki Ciekawe foteczki..

Fleszer: a Ty cooo.. sooooczek ?? )) hahhahah

Piekne fotki! Musialo byc super!
Gratuluje Wam serdecznie!

Zaxiu ty tam pojechałes sie zareczyc czy ogladac za paniami na skuterkach

bo te zdjecia sa chyba jakos nie chronologicznie.Najpierw panie na skuterkach a potem zareczyny czy odwrotnie??????
Koniec boskiej dobroci dołaczas do grona skazanców
Gratulacje!

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2006-08-06 07:32:44 ]

Cytat:
2006-08-06 07:30:04, krzychuk pisze:
Zaxiu ty tam pojechałes sie zareczyc czy ogladac za paniami na skuterkach bo te zdjecia sa chyba jakos nie chronologicznie.Najpierw panie na skuterkach a potem zareczyny czy odwrotnie?????? Koniec boskiej dobroci dołaczas do grona skazanców Gratulacje! [ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2006-08-06 07:32:44 ]

to zdjęcie akurat wykonał mój kolega więc jestem usprawiedliwiony Najciekawsze były jednak panie które chodziły po górach w samych japonkach, stringach i toples no ale wtedy już byłem zaręczony

pozdrawiam

Witam
oglądałem fotki , są naprawde swietne.krym ma swój urok.notabene byłem w sewastopolu w 1970r od strony morza. trzeba tam być aby w pełni czuć ten klimat i urok
pozdro

Ja owszem soczek - nie pije jak prowadze bo za duzo sie rozlewa.

Niezla modliszka - jak z mojego komiksu z dziecinstwa