Falujące obroty...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problemik z moją audiczką B4, co prawda to nie essi ale wole pogadac z wami..

No więc tak: Na wolnych obrotach falują mi one w zakresie 1200 do 1400 czasem spadna na tysiac! Wczesniej utrzymywały sie na poziomie 900 do 950. Silnik to 2,0 ABK benzyna.
Ma ktoś pomysł co może mu dolegac? z góry dzięki!

Cytat:
2006-07-17 08:47:17, FAROW pisze:
Mam problemik z moją audiczką B4, co prawda to nie essi ale wole pogadac z wami.. No więc tak: Na wolnych obrotach falują mi one w zakresie 1200 do 1400 czasem spadna na tysiac! Wczesniej utrzymywały sie na poziomie 900 do 950. Silnik to 2,0 ABK benzyna. Ma ktoś pomysł co może mu dolegac? z góry dzięki!

doswiadczam podobnych bolow z xara mojej kobiety, auto ma sekwencyjny gaz i tez wachluje strzalka tyle ze i na benzynie i na gazie. servis citroena zmienial sonde lambde juz 3 razy i 2 razy wstawial silnik krokowy na nowy , czyscili uklady powietrzne ale nic nie pomoglo, kobiete moja strasznie to martwi, bo autko potrafi sobie na bezbiegu zgasnac, poradzilem jej isc do wrozki moze ona urok odwroci bo jak na razie samochodzik musi byc naprawiany w serwisie i ja paluszkow nie moge wkladac, moze komputer????

Komp nic nie wykrywa, w ogóle komp w moim autku troche szaleje, i pokazuje jakies numery których oficjalnie nie ma w numerach błędów do Audi/VW :/