Zrobić fotorelacje z zakładania sterowania centralnym??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanko a mianowicie dziś planuje zakladać sterowanie centralnym zamkiem na plota a widze że jest sporo wątków na forum jak to zrobić i wogóle.
I tu pojawia się pytanie czy jest wogóle sens robienia fotorelacji? Dodam że będe też montował siłownik otwierania klapy bagażnika na pilota.
prosze o komentarze pozdro

jeśli masz taką możliwość, to ja bym zrobił. Są wśród nas tacy, którzy bez zdjęć nie poradzą sobie, a i wielu innym też się na coś to przyda. Wg mnie to prosta operacja, ale myslę, że może pomóc, a na pewno nie zaskodzi.

Cytat:
2006-07-24 10:46:27, surec pisze:
jeśli masz taką możliwość, to ja bym zrobił. Są wśród nas tacy, którzy bez zdjęć nie poradzą sobie, a i wielu innym też się na coś to przyda. Wg mnie to prosta operacja, ale myslę, że może pomóc, a na pewno nie zaskodzi.

dobrze gada wódki mu nalać

dobra foto relacja nie jest zla !

Zgadzam się z przedmówcami. Tym bardziej że niedługo sam muszę się rozejrzeć za centralnym bo coś szwankuje po prawej stronie. Tak więc co nieco bym już wiedział, więc zachęcam

Fotorelacje zrobie jutro dziś zostawiłem Essa w warsztacie diagnostycznym i tu pojawia sie pytanie ile można dać za zrobienie diagnostyki silnika tzn . komputer wszystkie czujniki i ciśnienia??
Ja daje 150zł czy to dużo?

juz po diagnostyce ciśnienie w granicach 12-15 czyli ok
Następnie wszystkie czujniki itd są ok
moje klopoty z chłodzeniem sięjuz skonczyły wentylator pracuje temperatura nie jest duza jak do tej pory
do wymiany sonda lambda i świeczki
polecono mi motocraft AYRF22PP
Zaraz Wrzuce fotorelacje z zakładania sterownika centralnym