Kable WN-oryginały czy nie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos moze stwierdzic fachowym okiem, czy sa to oryginaly, czy tez jakies podrobki?

NGK

CHAMPION

Na moje oko te championy jakies dziwne (wtyk na swiece) ale gdzies w archiwum wyczytalem, ze pojawily sie jakis podrobki NGK z wegier, czy cos takiego

[ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2006-07-22 11:17:14 ]
[ powód edycji: zmiana tematu ]

Champion wygląda na oryginał. Mam dokładnie takie same. Cena też wygląda na normalną. U znajomego gdzie mam kolosalne zniżki zapłaciłem za nie 95 zł. Narazie (15Kkm) śmigają bez jednego strzału

Witam!Te NGK tez powinny byc oryginalne!Ja niedawno kupowalem w IC swoje kabelki i byly wlasnie w takim opakowaniu!Nie wygaldaja na podrobke!
Pozdrawiam Tomek

Cytat:
2006-07-21 14:18:26, brewka83 pisze:
Witam!Te NGK tez powinny byc oryginalne!Ja niedawno kupowalem w IC swoje kabelki i byly wlasnie w takim opakowaniu!Nie wygaldaja na podrobke! Pozdrawiam Tomek

proponuje zerknac dokładnie na pudełko a przekonasz sie że ujrzysz napis
MADE IN EUROPE z japonia nie wiele ma wspólnego ... ale i tak są lepsze od championa. miałem championa i po roku miał takie przebicia że mozna było w nocy silnik ogladać, a na tycjh ngk , z reszta tez made in europe plus świece , te juz japan może być narazie zero problemów

a jak chodza te kable w polaczeniu ze swiecami opel?

chodzio to, ze swiece 1 elektrodowe (gm-opel) sa lepsze do gazu niz swiece 3 elektrodowe (ngk)...

jak to jest naprawde?

Cytat:
2006-07-23 15:50:45, chevy01 pisze:
a jak chodza te kable w polaczeniu ze swiecami opel? chodzio to, ze swiece 1 elektrodowe (gm-opel) sa lepsze do gazu niz swiece 3 elektrodowe (ngk)... jak to jest naprawde?

naprawde jest tak, ze kup swiece dedykowane do tego silnika