| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() chevy01 Omega Caravan Poznań | 2006-07-20 23:18:07 Czy ktos moze stwierdzic fachowym okiem, czy sa to oryginaly, czy tez jakies podrobki?
NGK CHAMPION Na moje oko te championy jakies dziwne (wtyk na swiece) ale gdzies w archiwum wyczytalem, ze pojawily sie jakis podrobki NGK z wegier, czy cos takiego [ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2006-07-22 11:17:14 ] [ powód edycji: zmiana tematu ] |
brewka83 Opel Omega A Sedan Zawiercie | 2006-07-21 14:18:26 Witam!Te NGK tez powinny byc oryginalne!Ja niedawno kupowalem w IC swoje kabelki i byly wlasnie w takim opakowaniu!Nie wygaldaja na podrobke!
Pozdrawiam Tomek |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-07-22 08:39:21
proponuje zerknac dokładnie na pudełko a przekonasz sie że ujrzysz napis MADE IN EUROPE z japonia nie wiele ma wspólnego ... ale i tak są lepsze od championa. miałem championa i po roku miał takie przebicia że mozna było w nocy silnik ogladać, a na tycjh ngk , z reszta tez made in europe plus świece , te juz japan może być narazie zero problemów |
![]() chevy01 Omega Caravan Poznań | 2006-07-23 15:50:45 a jak chodza te kable w polaczeniu ze swiecami opel?
chodzio to, ze swiece 1 elektrodowe (gm-opel) sa lepsze do gazu niz swiece 3 elektrodowe (ngk)... jak to jest naprawde? |