Rys tech płyty mocowania jarzma tylnych zacisków [F125]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktoś może rysunek techniczny mocowania tylnego jarzma w dużym Fiacie? Potrzebne mi to do wykonania mocowania na dwa zaciski. Wiem ze Nitro posiada takie mocowanie ale ja chce z jednego kawałka. Z góry dziękuje za pomoc.

kurde nie mogles powiedziec tydzien temu? poloski juz wlozone i ani mysle zdejmowac lozyska zeby to pomierzyc

Kurde szkoda :/ przydałby się dokładny rysunek bo hydro rekaw musze szybko założyc

Przyłączam się do prośby . Inaczej będę musiał zapodać ostrą rzeźbe, a wolałbym mieć jednak bardziej profi...

no to i ja też się dolącze

sami hydraulicy

rejs kpisz sobie?
na ranczo, wyjac polos - tylko 8 srubek, przeciac pierscien mocujacy lozysko, zbic manele z poloski i masz plyte - sa takie same po obu stronach.
btw. mostow ci chyba nie brak ;P

nitro zdaje sie robi takie coś....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-08-20 13:06:12, Drag-On pisze:
..... Wiem ze Nitro posiada takie mocowanie ale ja chce z jednego kawałka. Z góry dziękuje za pomoc.

Cytat:
2006-08-20 18:22:06, mar125 pisze:
nitro zdaje sie robi takie coś....

właśnie z jednego kawałka-ciętego laserem,czy coś,ale ja sie nie znam...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-08-20 16:27:04, nikusss pisze:
rejs kpisz sobie? na ranczo, wyjac polos - tylko 8 srubek, przeciac pierscien mocujacy lozysko, zbic manele z poloski i masz plyte - sa takie same po obu stronach. btw. mostow ci chyba nie brak ;P

Mam już nawet szeroki most w bagażniku ale czasu mam na minus więc jeśli ktoś by miał wsio na wierzchu lub sam wymiar to po co wyważać otwarte drzwi?

O to to, bo zaciski i pompa juz dawno czekaja, a jak bede przekładał most to od razu z hydrauliką

Mar ale chodzi o to że tamta płyta skałada się z 2 elementów, każdy skręcany na 2 śruby. Ja chce mocowanie z jednego elementu.

pamietajcie ze niewszystkie mosty maja takie same sruby