Kant rusza w polske :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

takim oto zestawem dzis ok 12 w nocy ruszam w strone morza do przejechania ok 550 km, jade dokladnie w rejony czerska,tucholi,chojnic znikam na 2 tygodnie, czeka mnie pewnie z 10 godz jazdy ale to juz nie pierwszy raz wiec mam juz wprawe,autko przeszlo grutowny przeglad przed wyjadzem , nowe sprezyny od diesla, resory, 4 nowe amory, nowe oleje filtru klocki hamulcowe itp wiec mysle ze da rade jak by ktos chcial wpasc na jakies pijanstwo to jestem pod telefonem ktory mozna znalesc w watku dla memberow Do zobaczenia (a raczej napisania) za 2 tygodnie

ooo przyczepa z Top Gear

oczko mu wypadło temu misiu
ile w końcu ciachłeś??

fajny zestawik... sam bym chciał tak na wakacje sobie pojechać

Halogen gdzieś Ci chyba uciekł

spsuł. ile pali taki zestaw na 100 ?

to miłej zabawy bimberku :] nie alkocholizuj sie zabardzo...

Szerokiej drogi i udanych wakacji

BIMBER !! Super sprawa !! Trzymam kciuki i zycze udanego wypoczynku , bawcie sie dobrze!

Ja jutro na grunwald jade kancikiem a za tydzien czy dwa tez planuje wypad nad morie zrobic Milego Bimber...stosunkowo udanego wyjazdu

Zwei liter to się do takiego zestawu nadaje
Fajno fajno
Milej podróży
BTW, przyczepa ma kibelek i łazienkę?

blady sprezyny sciolem 2.5 zwoja a i tak stoi wyrzej niz na tamtych halogen wypadl przy hamowaniu i sie stłukł ale mam juz nowy sam kant na trasie schodzi ponizej 10litrow, z tym zestawem pewnie z 10-11 wezmie przyczepka nie ma kibla, za to jest lodowka na piwo i to taka ze potrafi zamrozi w browara w lód

to sie nazwywa zestaw do jazdy w polske df'em
kant i zabudowana przyczepa czesci zeby dojechał dobry kamuflarz

zarcik takei sotowy

no i za pare minutek ruszam dzieki za dobre słowa i do zobaczenia po powrocie nad sosina jesli sie odbedzie

Szerokiej drogi i udanego wypoczynku No i zeby kancik nie zawiodł

I uwazaj po drodze na Scenic-i

huh z ta przyczepka to juz bys mi nieuciekł

jak za czasow swietnosci 125ek i innych

ja niebawem jade 131ka nad soline, rowniez z przyczepka podesle pare foto

dejta kiedy jedziesz ? ja bede nad Solina po 13stym.

mysle ze wczesniej bo juz tu nie moge wysiedziec... ale jak bedziesz jechał przez Rzeszów, a napewno bedziesz to daj znac

Cytat:
2006-07-15 11:18:31, bart322 pisze:
I uwazaj po drodze na Scenic-i

pj tak bo nimi jezdzi typowe buractwo w krakowie buahahahah