Przełącznik zespolony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przelacznik zespolony - tak to sie chyba nazywa przelacznik kieunkow i wycieraczek - chlasnal mi tzn. z wycieraczkami nie ma problemu,ale w kierunkowskazach cos poszlo. Wajcha bardzo luzno "wisi"-tak jakby pekla,czy wyskoczyla jakas sprezyna kontrujaca!! Przy wlaczaniu prawego kierunkowskazu wyczuwalny jest "prog" i trzyma,jednak "wisi", a nie trzyma sie w maksymalnym gornym polozeniu. Do tego stopnia,ze przy automatycznym rozlaczeniu kierunkowskazu(gdy wajcha schodzi do polozenia srodkowego) przelatuje na lewy kieunek pod wplywem ciezaru!
Czy ktos z Was spotkal sie z takim problemem???
Czy przelacznik zespolony jest rozbieralny???

Pozdrawiam
Mariusz

przełącznik jest oczywiście rozbieralny, jednak jeśli uda Ci się go prawidłowo złożyć - stawiam piwo. wśrodku jest kilkanaści blaszek, sprężynek.
lepiej kupić uzywkę za jakieś 20 zł

przełącznik jest oczywiście rozbieralny, jednak jeśli uda Ci się go prawidłowo złożyć - stawiam piwo. wśrodku jest kilkanaści blaszek, sprężynek.
lepiej kupić uzywkę za jakieś 20 zł

Robert jak zwykle ma rację niemniej ja tez bym kupił używkę niemniej zabrałbym się również za stary jak się nie naprawi to conajmniej można nabrać pewnego doświadczenia i wiedzy, która może okazać się przydatna.

Pozdrawiam

U mnie wystepuje oddzielnie tzn od wycieraczek jest inna wajcha i inny wtyk oraz od kierunkow jest osobno, kierunki z lewj strony, wycieraczki z prawej. Wiem bo jak tanczylem na e7 to podczas manewrow ulamalem ten od wycieraczek. Mnie to kosztowlao z wymianą 20 zł. Choc wymienijlbym sam ale bylo w cenie.

wszystko sie zgadz tak jak piszecie - wydawalo mi sie ze wycieraczki i kierunki sa w jednym elemencie jako monolit. Kupilem na szrocie nowy (30 zl), a wymiana prosta jak barszczyk.
Rozebralem stary (co by tego piwa sie napic ) i nie jest az tak skomplikowany - jeszcze chwila i go zloze

To gdzie to piweczko?? W Krakowie czy Krotoszynie

Pozdrawiam
Mariusz

W takim razie i ja stawiam piweczko

najlepiej w Pabianichach Każdy ma blisko

pozdr.