MotoNews.pl

Białe klosze kierunków do samary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś kupiłem jeden komplet białych kloszy przednich kierukowskazów do samary w Krakowie na ul Madalińskiego.Cena zaszt.9,50.Muszę je wysłac do Czech dla niejakiego Dana, ktory od dw óch miesiecy srednio trzy razy dziennie śle mi maile czy mu juz kupiłem)))Nie mam wyjscia - wysyłam))
ALe oprócztego - jeśli ktoś szuka oeyginalnych tylnych lamp do 2103 lub do 2106 i Niwy - to sa wlaśnie wtym sklepie. Właścicel raczej nie przyjedzie na zlot (zdrowie)ale wpadnie na pas spotkać sie z nami i węgrami przed wyjazdem. To naprawdę sympatyczny(klubowy) sklepik.
Paweł

Miło słyszeć że powstał kolejny sklepik z częściami do ładnych Czy orientujesz się ile kosztują białe klosze do Nivki i czy właściciel bawi się w sprzedaż wysyłkową

Nie wiem czy mają białe klosze do Niwy, ale na pewno widziałem te chromowane "obręcże " przednich okrągłych reflektorów do Niwy. Muszę zapytac czy prowadzi sprzedaż wysyłkową(jak znajdę telefon do nich to Ci podam). Natomiast na pewno prowadzi taką sprzedaż najlepiej chyba zaopatrzony sklep zczęsciami do łady jaki znalazłem(ma jakieś tajne źródełko dostaw ze wschodu). Podam Ci telefon do właściciela-kazimierz Mikołajczyk 0604 561 702 lub041 254 37 02. Znajduje sie w Suchedniowie (koło kielc). Daje zniżki na klub))Niwa to jego specjalność.
paweł

Paweł, ja też męcze każdego jak tylko mogę o białe klosze kierunków przednich.Pytałem sie w każdym w sklepie w Szczecinie,jednak u nas są nie do sprowadzenia.Jeśli mógłbym Cię prosic o kupno tych kierunków, byłbym dozgonnie wdzięczny.:))
Mogę nawet wesłać ci prędzaj kase.
Pozdro

Jest jeszcze jeden komplet. Ja myslałem,ze ty juz dawno dostałes te klosze...Gosc mi je zostawił.
OKI -kupie Ci - bedziesz na zlocie???
Paweł

Niestety chyba nie będę,no jesli mi się uda namowic ojca to wpadniemy może jego siodemka (gaz)ale wątpliwa sprawa(ponad 700 km).

Panowie a tak z ciekawości ile kosztują te klosze przednie?Bo ładnie to u was wygladalo.Pozdrawiam

Same klosze są tanie (od 6,50 - do 9,50 w zależności od sklepu),ale ciężko jekupić. Są natomiast w Krakowie całe lampy z białymi kloszami i kosztują : lewy 36 Zł a prawy 42zło ( różnica w cenie wynika chyba ze zmiany dostawy. Poprednio pisałem,że obydwa kosztują tyle samo czyli 42 , ale tak nie jest. Jeszcze jedno- w tym sklepie na dobrego pasterza mamy 5% zniżki więc od tych cen możansobie jescze co nieco odliczyć
Paweł

Paweł, ak się nadziejesz na same klosze kierunków..............to rzecz jasna ja czekam.......
Dzięki
Pozdrawiam

Gdyby cos to w bialym sa po 7zl za sztuke i planuje zakup.Slicznie wygladaja.Jaka zarowke najlepiej wsadzic do kloszy?

Dacie rade załatwić jeszcze jeden komplet dla mnie?
Moja samarka właśnie tego potrzebuje
Pozdrawiam.
Kozik.

Maja tylko jeden komplet.Ale zapytam

cześc słuchaj możesz powiedzieć szukam białych kloszy i do przodu i do tył w krakowie nie moge znalejśc wiesz może gdzie mogę znalejść

Jak cos to w poniedzialek zapadne do sklepu i porozmawiam o ewentualnym zamowieniu lub adresie dystrybutora.

Chcialem dzisiaj kupic ale niestety mieli tylko 1 szt. od strony kierowcy ale facet obiecal mi ze postara sie zalatwic.Jak cos to dam znac mial sie rozejrzec ze ewentualna wieksza partia.

WITAM .
TEŻ BYŁ BYM ZAINTERESOWANY KLOSZAMI.TAK WIĘC GDYBY BYŁA MOŻLIWOŚĆ KUPNA TO SIĘ PISZĘ NA TO.
DAJCIE ZNAĆ JAK COŚ BĘDZIE WIADOMO. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI.
POZDRAWIAM.

w przyszlym tygodniu powinienem miec kilka kapletow kloszow bialych kirunkowskazow przednich i kierunkow bocznych do samary.
takze beda inne rzeczy tuningowe do wszystkich LAD.zabaczyc to bedzie mozna pod koniec przyszlego tygodnia na stronie autolada

W O W

ha ha a w warszawie sa do kupienia białe klosze do kierunkowskazów komplety chyba po 9 zł komu kupic i podesłac dajcie namiary to pomoge
naj na adres Witekrem@wp.pl

Uprzejmie informuję,ze jeden komplet białych kloszy do samary jest do kupienia w Krakowie w sklepie łady na ul MadalińskiegoCena 10,00 PLN/ za sztukę
POLEN- Sorki za zmieszanie - ale odwołuję w związku ztym moje zamówienie
Bo Polen tez ma w sprzedazy takie włąsnie klosze - jesli ktoś jest zaintersowany
Paweł