| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rafalik FIAT 125p Wołomin | 2006-08-12 10:23:08 Co myślicie o ALANIE 42 przenośne radio?
Potrzebuje radio do samochodu bede pewnie podłanczał antene zewnetrzna. Czesto zmieniam samochody wiec przydało by mi sie radyjko które łatwo przenosić. Mam tesz problem nastepujacy że prezes firmy w której pracuje nie pozwala pracownikom montowac anten w samochodach służbowych nawet na magnes niemówiac juz o w krecanych wogóle nic na dachu wiec pomyślałem aby kupic takiego małego alana i korzystac z jego antenki wbudowanej a czasem na trasie wystawiac jakas krótka na dach. Potrzebuje porady czy to warto kupic i sie tak bawic czy te małe radia sie nie sprawdzaja w autach. A jeśli ma ktoś takie małe radyjko to prosił bym o opinie. |
![]() rafalik FIAT 125p Wołomin | 2006-08-12 15:25:35 Dzieki za odpowiedz ma też pytanie do wachowców dotyczce montażu anteny czy do zwykłego radia np alana 48 gdy podłonczymy antene samochodowa np z magnesem i położymy ja na pułce styłu to też bedzie działać (niechodzi mi tu o zasieg tylko o to czy bedzie można porozumiec sie np wtedy gdy jedzie ktoś obok mnie)
|
![]() rafalik FIAT 125p Wołomin | 2006-08-12 19:17:20 OK a moje drógie pytamie czy antena położona np. na pułce z tyłu (antena np z magnesem taka sama jak stosuje sie na dach) przy inym radiu np alanie 48 bedzie działała (czy wogule bedzie dało sie porozumiec) niezabardzo moge usawiac antene na dach w samochodzie służbowym prezes zabrania
|