Planowana kolejna KOPIEJKA w klubie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moi Drodzy
Przyszły tydzień będzie dla Mnie wyjątkowym tygodniem, wyjątkowym tygodniem ze względu na to, że postanowiłem kupić (KOPIEJKU) VAZ 2101 w kolorze bardzo podobnym do koloru KOPIEJKI Andrzeja z Krakowa ( mam nadzieje ze się nie obrazi za kopiowanie kolorku)!
Proszę o komentarze.

Pozdrawiam igiers

Cytat:
2006-06-29 10:36:15, igiers pisze:
Pozdrawiam igiers

Cytat:
Nie jesteś zalogowany - nie możesz teraz odczytać załącznika. Spróbuj ponownie.

pozdrawiam "ogladacz... (shostuj obrazek )

Jak zakupie to zamieszcze zdjecia!

ja pomoge, jest piekna...
Wlasnie taka kiedys mialem 1200s...

no przeciez to Jędrkowa tylko ma lusterka od fiuta 125py

Bardzo ładna ta 2101 brak listewek ale i tak jest piękna.

Sympatyczna ta kopiejka....ehh podobaja mi sie jedyneczki. A już kupiłeś ? obyło sie bez problemów ? bo ja czekałem na tel

pozdrawiam i oby dobrze służyła

Leszku, o jakie listewki ci chodzi??
Bardzo piękna, widać nowy lakier, jednak szkoda, że ma zderzaki i lusterko ze 125p.
DEx

[ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2006-06-30 19:14:35 ]

O, to ta sam co była w Classic Auto, (ten sam numer co z 2103 kontra 156p).
Dex, Ładzianka na zdjęciach ma jak najbardziej oryginalne zderzaki ładowskie!!!!!. Takie były montowane w 2101 od roku 1975 aż do końca produkcji w roku 1988. Zresztą ex-Lincolnowa też takie miała. Moja zreszta oryginalnie też. Natomiast obecnie to ja mam zderzaki od Fiata 125p.
Zderzaki z kłami były montowane w 2101 w pierwszych latach produkcji, włąśnie tak do roku 1975.

ech... a ja swoją nie mam kiedy się zająć... dobrze że chociaż do stodoły dotarła...

piękna stała taka w zeszłym roku w komisie fiata w Redzie tylko że w kolorze brązowym

Ps.chodzi pewnie o te listwy na progach

Jeszcze nie kupiłem,ale wpłaciłem zaliczke! Jak sie wszystko uda to w srode zakupie!

Dokładnie - chodzi o chromowane listwy na progach.

Cytat:
2006-06-30 22:02:07, Leszek_Gdynia pisze:
Dokładnie - chodzi o chromowane listwy na progach.

Jaki chrom kolego Leszku - polerowane aluminium

A no widzisz - człowiek uczy się całe życie. W 2107 to był niestety tylko plastik i siedlisko rdzy.

Piękna sprawa. Też już myślałem o różnych starych autach, w tym także o ładzie 2101, 2, 3 lub 6. Generalnie fajnie by było zrobić coś w rodzaju skansenu ze starych aut. Kupić kilka samochodów których jest już niewiele, wyremontować, a za kilka lat mieć je jako zabytki. Np. znajomi mają Poldka przejściówkę '91 rocznik, ale kupili Golfa II a Poldek stoi w stodole i nie mają co z nim zrobić. Albo dziadek ma Malucha '79 rok, ale praktycznie stan zdrowia nie pozwala mu już jeździć. Także fajnie by było zrobić swojego rodzaju skansen samochodów z czasów komuny. Jednak niestety jest to bardzo drogie hobby i praktycznie mogę tylko pomarzyć o czymś takim . Bo niestety rejerstracja, utrzymanie, serwisowanie to wszystko kosztuje full kasy

Miły, jak będziesz kupował, to 02... takiej w klubie jeszcze nie mamy

Tak, 2102 ciezko znalezc w Polsce w dobrym stanie! Mi sie nie udało znalezc!

W mojej przyszłej Ładzince jest problem z pompą hamulcowa i obecny właściciel walczy z usterką, bym mógł na spokojnie dojechać do Warszawki! Przez co zakup łady przesuwa się na koniec tygodnia!
Pozdrawiam igiers.

No a ja widziałem w Lublinie naprawde ładna 2102 jezdziła jako samochod z MINI PIZZA.Zreszta oni jezdzili tylko ładami mieli na stanie tez 2105 ale chyba cos sie im pozmieniało bo cos nie widac tych samochodow na miescie