[S] Kierunki boczne z Astry II (białe)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.
Kupione ok. roku temu w salonie Opla jako nówki (mam nawet rachunek )
Stan idealny i w dodatku już "obrobione" względem fabrycznych wycięć w błotnikach Esperaka.

Jeśli znajdę chwilkę czasu i jakiś materiał zdjęciowy to naturalnie zamieszczę.
Cena za kierunki to ok. 40 - 50 zł.

Pozdrawiam - SpeedR

Złotówka + skręt

Cytat:
2006-07-25 10:36:34, SpeedR pisze:
Jak w temacie. Kupione ok. roku temu w salonie Opla jako nówki (mam nawet rachunek ) Stan idealny i w dodatku już "obrobione" względem fabrycznych wycięć w błotnikach Esperaka. Jeśli znajdę chwilkę czasu i jakiś materiał zdjęciowy to naturalnie zamieszczę. Cena za kierunki to ok. 40 - 50 zł. Pozdrawiam - SpeedR

No a jakże ...
U nas takie kierunki są obowiązkowe :

--
Wiesiek

Tak na marginesie, ja za swoje dałem po 14zeta + żarówka
Wszystko funkiel nówka w sklepie

Cytat:
2006-07-25 12:37:14, kisztan pisze:
Tak na marginesie, ja za swoje dałem po 14zeta + żarówka Wszystko funkiel nówka w sklepie

Ale to są TE kierunki od TEGO Speed'Ra. Więc dają najbidniej 10 koni dodatkowo.

P.S. Speed'R, a cała lodóvka exclusif, kiedy na handel?

Cytat:
2006-07-25 13:06:57, Navi pisze:
... P.S. Speed'R, a cała lodóvka exclusif, kiedy na handel?

Hmm, temat kontrowersyjny.
W sumie nie bardzo opłaca mi się sprzedawać to auto, gdyż włożyłem w nie tyle serca i funduszy, że pozostał mi spory sentyment.

Jako auto "na codzień" lodóffka spisuje się bardzo dobrze. Poza tym mam do dyspozycji auto służbowe.

Esperak co i rusz jest dozbrajany w nowe akcesoria, więc ciąży na nim rola "testera". Jako królik laboratoryjny również nie narzeka, więc wraca temat nieopłacalności sprzedaży.

Jeśli tylko się zdecyduję na tak radykalny krok, z pewnością oddam go w dobre ręce, tak więc brać klubowa zostanie poinformowana.

Pozdrawiam - SpeedR

Miło to słyszeć, że nie spychasz autka...
Czuję, że przyjdzie czas, że obaj zostaniemy moderatorami na tym forum. Bo będziemy ostatnimi jego użytkownikami
No może z wyjątkiem Piotrek'a. Ale jak my bedziemy modami to musimy mieć kogoś do banowania, nie ?

5zł i skręt.

Cytat:
2006-07-25 15:50:48, Cwikus pisze:
5zł i skręt.

Jeden solidny "lolek" i dobijemy targu

Pozdrawiam - SpeedR