| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-01 18:01:56 Mam takie laickie pytanie: czy są jakieś radia znanych firm jak np.blaupunkt, sony itp. z możliwością odtwarzania mp3 ale tak żeby współgrały z wyświetlaczem komputerka w omci???? I drugie czy jak odłączę oryginalne radyjko i podłącze jakiekolwiek to na wyświetlaczu bedzie cąły czas data czy poprostu nie bedzie nic????
Dziki wielkie za jakiekolwiek odpowiedzi. [ wiadomość edytowana przez: Maniurka78 dnia 2006-08-01 18:11:28 ] |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-08-01 18:35:09 Alpine 98xx. Adapter do wyswietlacza kosztuje jakies 3.5 stowy.
Droga zabawka (adapter) jak na mozliwosci ktore oferuje w stosunku do ceny. |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-01 18:46:14 UUU to strasznie droga sprawa. A jak bedzie z wyświetlaczem jak wstawię jakieś inne radyjko??? |
johnybig DEADSOUL Omega B MV6 Poznań | 2006-08-01 21:03:14 jest kilkanaście modeli różnych producentów do które mogą po dokupieniu interface'u działać z wyświetlaczem omy, miałem w zeszłym roku pioneera który bezproblemowo wyświetlał dane na wyświetlaczu. Uważam że jeśli zależy ci na jakości dzwięku to kupuj radio pod tym kątem a nie pod względem czy zadziała z wyświetlaczem, po co komu nazwa radia na wyświetlaczu jak syfny dzwięk |
profil-usunięty | 2006-08-02 08:51:12 Witam.
Tu masz linka do stronki niemieckiej. KENWOOD Jest tam wypisane parę modeli radia, które działają z wyświetlaczem oryginalnym. Sam szukam takiego radyjka. Jeśli chodzi o interfejs to cena w Niemczech nie przekracza 20 Euro. A w Polsce jeszcze tego nie spotkałem. Podobny temat był poruszany na stronce: www.studio24.prv.pl Tylko tam musisz sobie poszukać. Pozdrawiam |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-08-02 15:16:53 Wielkie dzięki panowie z odpowiedzi. W takim razie trzeba się rozglądnąc za czymś bo mimo ze mam oryginał z cd to brakuje mi tych mp3 chociażby z powodu częstych zmian płyt |