Gdzie tego szukać ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Już zwątpiłem w swoje siły, nie chce rozbierać całej tapicerki ale chyba się bez tego nie obędzie.
Chodzi mi mianowicie gdzie jest umiejscowiony zawór do pompowania amorków tylnych w omesi A kombi? Przeszukałem te schowki i miejsca dostępu do żarówek i nic nie widzę tego. Amorki napewno są pompowane bo dochodzą do nich przewody ale nie mogę namierzyć tego cholernego zaworku żeby podpiąć kompresorek.
Może ktoś dysponuje fotkami jak to wygląda?

Sam zawór (przynajmniej u mnie, chociaż wygląda mi to na miejsce fabryczne) jest w prawym tylnym rogu na podłodze bagażnika - może być przykryty tapicerką, bo mimo że jest w niej wycięcie, to często już w nie nie trafia. Ja też go odkryłem przypadkiem przy grzebaniu przy kole zapasowym.

P.S. Ja niestety nie mam już pompowanych amorków (ktoś kiedyś zaoszczędził ), ale jeśli masz inne miejsce montowania zaworku - to po prostu prześledź drogę przewodów... A może masz już wmontowany kompresorek ?
Pzdr

SaLMoN

C20NE rulezzzz......

[ wiadomość edytowana przez: salmon dnia 2003-05-07 11:01:18 ]

Kompresorek powiadasz ? Poszukam dokładniej.
A to miejsce zaworka jest przy kole zapasowym (wytłoczenie) czy obok jest jakieś inne miejsce ?

Nie, nie w "pojemniku" na koło. Zrób tak: podnieś klapę koła zapasowego i oglądnij prawy, tylni narożnik podłogi bagażnika, tuż przy klapce dostępu do żarówek prawej tylniej lampy. U mnie dokładnie w tym miejscu wystaje zaworek , niestety póki co do niczego nie podłączony
Pzdr

SaLMoN

C20NE rulezzzz......

[ wiadomość edytowana przez: salmon dnia 2003-05-08 08:52:51 ]