A wszystko to.. bo mi sie nudziło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
.. i dokonalem profanacji oczywiscie zupelnie nei zamierzenie aje.. po 1 odel byl wyjatkowo niedopracowany, a po 2 moj "talent" modelarski tez dodal cos od siebie i wyszlo jak wyszlo.. a takie ladne autko w rzeczywistosci...

jak mi sie uda to jescze zaloze mu szersze kapcie b w takich rzeczywiscie kiepskawo wyglada.. a co do zderzakow to po przymiarkach bez zderzakow chyba lepiej ... choc i dzielo sztuki to to nie jest

Fajne TAXI Ci wyszlo szkoda że zajete

to juz musisz pogadac z Mieczysławem Hryniewiczem 'vel Jackiem Żytkiewiczem moze dla ciebie zrobi wolny .. najszybciej spotkasz go jutro o 20:00 na TVP 2 P

Dzieki.. faktycznie jutro "Zmiennicy" a tam bede ich pytala, wpadne do taksówki, pasazera z buta i juz bedzie wolna

A tak w ogóle to Ty to sam wszytko robiles czy miales juz szablon jakis?

no jak wpadniesz z buta to juz nei bedzie wolna tylko zajeta
a co do mojego wkladu to bez przesady az taki zdolny to nei jestem ( a przynajmneij ukrywam przed swiatem te talentu) to jets taki prawie szablon.. "wystarczy" tu przyciac tam podkleic tu i owdzie pzaginacz.. wbrew pozorom zeby wyszlo ladnie to nei takie proste jakby sie moglo wydawac.. a przynajmniej mnie sie wydawalo

fajne

a gdzie pasek "Goodyear" na szybie ??

"Coś musi być do cholery za zakrętem"... fajny Fiacior.

Cytat:
2006-07-31 22:16:22, Quattro pisze:
fajne a gdzie pasek "Goodyear" na szybie ??

toz wlasnie mowie ze nie dopracowali tego projektu... klapki wlewu tez wciagnelo

ja to bym mial chrapke kupic fiaciora w realnych rozmiarach i na 1313 zrobic... moze kiedys z jakims 2,0 16v