MotoNews.pl
4 Kierownica w skórze ... (155415/0) - NT

Kierownica w skórze ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...

później dorzuce fotki z obszywania...

a teraz fakty.... Kierownice obszywałem u tego gościa :

klikkkkkkkkk

Cała procedura trwała ok 4 godzin.... przebiegła w miłej atmosferze, naprawdę super...

kierownica teraz jest grubsza, lepiej leży w dłoni, nie ślizga się.... nie obraca mi sie plastik wokół obręczy... po prostu JEST LEPIEJ.... o wyglądzie nie wspominam.....

to tyle na teraz.... komentarze mile widziane....

pozdro

Wyglada fajnie, jaki to koszt?

w linku podałem ....

wraz z naprawą boku fotela, polegającym na zmianie gąbki zapłaciłem 200 zł

pozdro

Gdybyś nie miał czerwonych akcentów na dywanikach, to bym powiedział, że pichacka!

No ładnie ładnie

no czerwona nić to dla mne ochyda - ale ogólnie wykonanie i wyglad bardzo fajny, jak nici nie widać

Cytat:
2006-08-10 10:17:04, piotr_ek pisze:
Gdybyś nie miał czerwonych akcentów na dywanikach, to bym powiedział, że pichacka!

Cytat:
2006-08-10 10:24:17, Cwikus pisze:
no czerwona nić to dla mne ochyda - ale ogólnie wykonanie i wyglad bardzo fajny, jak nici nie widać

całe czarne w ogóle byłoby do d....

teraz mam komplet z mieszkami i jak zauważył Piotrek z dywanikami

Kolber...od pewnego czasu jestem fanem przeróbek jakie zrobiles w aucie, szczegolnie lamp przod i ta kiera jest naprawde bardzo fajna

Cytat:
2006-08-10 13:50:01, Petersen pisze:
Kolber...od pewnego czasu jestem fanem przeróbek jakie zrobiles w aucie, szczegolnie lamp przod i ta kiera jest naprawde bardzo fajna

aaaa...dlaczego wcześniej nikt nie przyklasnął Koliberkowemu "Dniu Świstaka" ?? ...taki był ładny sreberkowy trend ...i to jak tanio

Ja to siem dopiero wypowiem ja kierownicem na żywo zobaczem...póki co można powiedzieć jedno...jak na takie obszycie to Tanio !

Paweł, pokaż jeszcze te ranty spodów drzwi widoczne na pierwszej fotografii, chwaliłeś się że rdzy to ani 1g nie ma .

Ładnie dobrany kolor (niemal idealnie) tej skórki, pewnie teraz masz taką grubość jak w 2.0, a to bardzo miła dla ręki kierownica.

a mnie zainteresowal jakis uchwyt na pepsi ?? czy co to tam masz

bo ogolnie, to CB, zapachy i uchwyty na komorczaka powoduja ze w aucie masz maly festyn na czym wisi ta pepsi? przydalby sie jakis chwytak na napoj szczerze mowiac...

Cytat:
2006-08-10 13:50:01, Petersen pisze:

chyba opatentuje moje przeróbki

dzięki za opinie

Cytat:
2006-08-10 14:07:16, Cwikus pisze:
a mnie zainteresowal jakis uchwyt na pepsi ?? czy co to tam masz bo ogolnie, to CB, zapachy i uchwyty na komorczaka powoduja ze w aucie masz maly festyn na czym wisi ta pepsi? przydalby sie jakis chwytak na napoj szczerze mowiac...

pepsi sobie leży na dywaniku, bez uchwytu

gdzie ty u mnie widzisz uchwyt na komórczaka???
jeżeli mówisz o tym czarnym czymś to jest to uchwyt na GPS, niezbędny mi w trasie....

CB też jest mi potrzebne

może jedynie zapach mógłby być zbędny, ale dzięki temu mam w aucie powiew świeżości

pozdro

Cytat:
2006-08-10 14:01:56, Padre_cornelone pisze:
Paweł, pokaż jeszcze te ranty spodów drzwi widoczne na pierwszej fotografii, chwaliłeś się że rdzy to ani 1g nie ma . Ładnie dobrany kolor (niemal idealnie) tej skórki, pewnie teraz masz taką grubość jak w 2.0, a to bardzo miła dla ręki kierownica.

gdzie się chwaliłem że nie mam ani grama rdzy

jest grubsza niż w 2.0 i milsza w dotyku

Kierownica lux ,zegary też bardzo ładnie się prezętuja.

p.s.
od jakiego auta masz fotele ? Bo to nie są chyba orginały.

Cytat:
2006-08-10 16:09:53, tomtu pisze:
Kierownica lux ,zegary też bardzo ładnie się prezętuja. p.s. od jakiego auta masz fotele ? Bo to nie są chyba orginały.

vectra A GT , foteliki recaro

Cytat:
2006-08-10 16:05:48, Kolber7 pisze:
gdzie się chwaliłem że nie mam ani grama rdzy jest grubsza niż w 2.0 i milsza w dotyku

....oczywista CAŁA odpowiedź traktuje o RDZY ?

Cytat:
2006-08-10 16:24:19, bogdan1 pisze:

tyż tak zrozumiałem.

Cytat:
2006-08-10 16:24:19, bogdan1 pisze:

a jakże by inaczej