Cześć wam wszystkim słuchajcie nie wiem czy ten temat nie był już poruszany ale jak cos to skrzyczycie mnie posiadam samochód Diesla i chcę nabyć CB radio w miarę dobre i niedrogie miałem do czynienia z CB już ale nie jestem na tyle w tym dobry żeby to kompletować miałem do czynienia z zamontowanymi już radyjkami w mobilu i zastanawiam się nad kupnem sobie i chciałbym aby ktoś mi poradzili jakieś radyjko w miarę tanie i dobre takie żeby działało i w Polsce i zagranicą co sadzicie o tej nowej Cobra 19DX z allegro i jaka byście mi antenie polecili jaki zestaw byście mi zaproponowali gdzieś do 400zl żeby było z godne z prawem co musi posiadać takie radio. Które wybrać radyjko bo już się naczytałem na temat CB i Cobra odpada zostaje jeszcze TTI 880 Intek 490plus Unitden 520 które waszym zdaniem najlepiej by pasowało do mego autka dodam ze posiadam Passata B4 kombi I czy ktoś jest w stanie mi pomóc czy da się przerobić CB tak żeby na przykład przedłużyć wtyczkę od radia żeby była na przykład w kokpicie pod radiem gdyż chcę radio umieścić w schowku gdyż nie chcę żeby było widoczne i chcę zrobić taki patent żeby tylko na przykład pod zapalniczka wystawało tylko te gniazdo co się wkłada gruszkę do CB. Z góry dziękuję za porady
[ wiadomość edytowana przez: djmlody12 dnia 2006-08-03 21:46:02 ]
[ wiadomość edytowana przez: djmlody12 dnia 2006-08-04 20:01:26 ]
[ wiadomość edytowana przez: djmlody12 dnia 2006-08-04 21:42:53 ] |