Mam wydech-Nareszcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj pojechałem z maydayem na szrot po sroby do koł do wartburga. Jestem na szrociku i tak z głupa zapytałem typa czy maja jakies wydechy do poldka On mi na to ze nie (przynajmniej do Caro) Tylko jeden przegnity ale postanowiłem zobaczyc go patrze i oczom uwiezyc nie mogłem zdrowiutki tłumiczek tyle ze z jednej strony dziurka spora ale tłumik zdrowy.Teraz gwóźdz programu tłumik sportowy Ultera z dosc fajna sporawa koncowa w idealnym stanie- Szok Wydzor czysciutki i patrze Ulter spott 2000r No to pytam ile za ten "złom"myslałem ze jak to na szrocie gosc krzyknie chora sume a tu słysze 20PLN-Szok poraz drugi. Tłumiczek juz naprawiony i siedzi w autku wyglada niezle i gada tez fajnie i nareszcie w srodku jest troche ciszej

Szacuneczek

PS. Z wrazenia zapomnielismy o srubach do wartburga a tłumik to cały Ulter a nie tylko koncowka

Niezle niezle.Gdzie ten szrot co rozdaja sprzet prawie za darmo??
Nieraz sie ludzie nie znaja.
Zycze dlugiego uzytkowania Ulterka

Coz mozna powiedziec-Gratulacje udanego zakupu i trzeba to zobaczyc jak wyglada Bestia z tlumnikiem bo dawno jej niewidzialem w calosci

No to spoko miałeś szczęście że sie nieznali bo w przeciwnym razie chcieli by pewnie ze 150zł
Coś mi sie wydaje że ja juz jutr usłysze ten tłumiczek jak chodzi

Ja juz wydech widzialem-Co prawda nie z bliska bo misiek przejezdrzal kolo mnie ale miazdrzy - teraz to innaczej zupelnie bestia wyglada

No to gratulacje!!!!!!!!!!!! .Ja też niedawno założyłem to wiem jaka to radocha . A co do szrotu to ja też miałem kupić wydech z końcem ulterka ale nie mogłem się doczekać i też za grosze dlatego teraz co jakiś czas jeżdżę na szrocik i nudze (na kurdwanowie POLecam )ostatnio poszły fele 14 fajowe szprychy za 70 pln od sztuki. mam nadzieje, że ci niedługo Misio usłyszę z nową bajerą

SZacuneczek

zobaczenia na spociku!!!!!!!!!!!!!!!!

No swill, gagapuk, mef widzieli juz wydech moze nie jest to jakis wypas ale chyba moze byc ja przynajmniej uwazam ze za taka kaske nic lepszego bym nie dostał

Szacuneczek

No wydech piekny(moze nie taki jak gagapuka czy swilla czy bynajmniej Maydaya no ale jest.

Do wydechu maydaya zadnego sie nie da porownac

Szacuneczek