MotoNews.pl

5-6.08.2006 Ostra Luka, Zvolen, Slowacja - puchar BERG CUP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Za telefonem od Ludevita oraz danymi z jego oraz strony organizatora www.bergcup.sk podaje:

5-6.-8.2006 na Ostrej luce kolo Zvolenia odbedzie sie puchar Berg Cup. Bedzie rowniez kategoria 126Fan Cup. Zeby zaistaniala musi wystartowac min. 5 maluchow i bedzie to poczatek cyklicznej imprezy na Slowacji niezaleznej od zlotu w Zvoleniu.

Wystartowac moze kazdy maluch o roznych pojemnosciach, byleby mial 2 cylindry. Klatka nie jest wymagana, jesli ktos ma - nie bedzie potrzebowal homologacji. Do startu wymagany jest kask, rekawice oraz zasloniete konczyny.

Program:
Piatok
16.oo-20.oo przygotowanie samochodow

Sobota-5.8.2006
6.00-8.00 przygotowanei samochodow na starcie na Ostrej Luce
8.15-informacje
8.30-pierwsza treningowa jazda
10.00-druga treningowa jazda
13.00-pierwsza jazda na czas
15.00-druga jazda na czas
17.30-ogloszenie wynikow

Nedela-6.8.2006
6.00-8.00 przygotowanie samochodow
8.15-informacje
8.30-pierwsza treningowa jazda
10.00-druga treningowa jazda
12.00-pierwsza jazda na czas
14.00-druga jazdana czas
16.30-ogloszenie wynikow

Nie wiem jak Slowacy, ale niektorzy z nas mogliby co nie co pokazac. Ja z malzowinka bedziemy na bank tylko w niedziele (bedziemy w racac z Budapesztu, wiec innym samochodem), ale okazji nie przegapimy.

Ci co byli na pierwszych Zvoleniach nie trzeba przekonywac i tlumaczyc co to jest Ostra Luka. Mysle, ze ta nazwa tlumaczy wszystko za siebie.

Aha - wpisowe 900Sk za dzien!!!

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2006-08-03 23:19:11 ]

jeden swierzo poznany kolega- Cebulma na nazwisko jedzie tam kaszlakiem-granatowym EL startował juz w zeszłym roku w szczyrku- własnie sie zastanawiał czy dopuszczą go z klapą z laminatu do wyscigów... sam jestem ciekaw jak to jest ?? wiem ze lancery z laminatową karoserią (z wyjątkiem lewych drzwi i dachu) dopuszczają do startów...

Dobrze Zuraw ze tak wczesnie to dales. Mozna sie przygotowac do dzisiejszego startu na Słowacji.

No nie przesadzaj, do jutrzejszego

Cytat:
2006-08-04 08:23:41, 5Turbo pisze:
Dobrze Zuraw ze tak wczesnie to dales. Mozna sie przygotowac do dzisiejszego startu na Słowacji.

Tez sie Ludevita zapytalem dlaczego zadzownil do mnie dopiero wczoraj po godzinie 17... Sam podobno dostal informacje o klasie maluchow niewiele przed telefonem, wiec informacja musiala byc potwierdzona w ostatniej chwili tuz przed tym jak do mnie zadzwonil. A dalem tak szybko jak tylko moglem, czyli jak dotarlem do domu...
Tak wiec fakt, ze informacja w ogole znalazla sie tutaj juz wczoraj to zasluga Ludevita,ktory do mnei zadozwnil, bo normalnie do mnie nie dzwoni, tylko gadulca uzywamy.

Kurna jakbym wiedzial w poniedzialek to tam jade. A tak to dupa.

bez tylnego chroma niemasz co jechac