[s] zaczeta rajdowka 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam swojego fiata z bolem,ale wole,zeby ktos nim sie zajal niz zebym oddal go na szrot...moze najpierw foty:

wszystko co widac na fotach jest do sprzedania(chodzi o autko )dodatkowo dorzucam wszystko co mam od niego w garazu a troche klamotow jest
cena jaka mnie interesuje to ...600zl-chyba nie jest taka straszna co??

kolejnego pogieło...

600 zł??? po co zamieniac hobby na kebaby....???

nie no proszę to jakaś plaga??

spowodowane to jest brakiem funduszy na odpicowanie go..oraz czasu
P.S. Zauwazylem ze w tym klubie nie da sie sprzedac autkaw nim poprostu trzeba byc hehe

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2006-06-07 17:34:18 ]

Krupek, pojebało Cię...

jego stan wskazuje na to ze i tak go nikt nie kupi
zresztą jaki by nie był to trzymaj go a nie pozbywasz sie problemu. tak samo jakbyś zone sprzedał....

Z tego co widac to blacha zdrowa.... kiera fajna - nic tylko brac za te 600zł - zebym mial warunki to bym przygarnal.... szlag by to trafil....

A ty wez nie sprzedawaj tylko przeczekaj "ciezkie" czasy bo szkoda furmanki...

Pozdrawiam

czyzby kolejny temat do opanowania ? hmmm

Te Krupek nie sprzedawaj... powalilo kolejnego

Ku*wa mac?

blok

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-06-16 15:41:50 ]

widze że jest nas - sprzedających - coraz więcej...

Ty sie Gumbi już lepiej nie odzywaj . Dopiero co mi sie wydawało, że sie nawrócileś na dobrą droge...

Krupek, na części łatwiej sprzedać i więcej dostaniesz . Jakby co jestem chętny na kape, pokrywe filtra powietrza, serwo i górną część obudowy termostatu (ten króciec do chłodnicy, wiesz o co loko ).
Generalnie oczywiście jestem na NIE odnośnie Twojej decyzji ale jak nie dajesz rady i na prawde będziesz sie pozbywał gratów to przemyśl .

ps. Jaka jest różnica pomiędzy "zaczętą rajdówką", a "niedokończoną rajdówką"?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-06-07 19:31:08 ]

Taka jak miedzy szklanka do polowy pelna a w polowie pusta

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2006-06-07 19:50:12 ]

Cytat:
ps. Jaka jest różnica pomiędzy "zaczętą rajdówką", a "niedokończoną rajdówką"?

Spróbuje ci to rozjaśnić. Załóżmy taka sytuacje, ze ty wsadziłbyś mi nos w dupe. W efekcie ja bym miał nos w dupie i ty mialbys nos w dupie. Niby to samo a jednak nie to samo

miażdżąca metafora

i dokładka poszła juz na spacer?

Ciekawe czy przedał czy urwał bo to w końcu rajdówka .
Jesion, dziekuje za wyjaśnienie .

widziałem opis na gg, jednak myślę że to drugie

up...oferta nadal aktualna

gdbyś mieszkał troszke bliżej to moze nawet bym sie na niego zdecydował ale to naprawde kawał drogi a jak wyglada jego przegląd i oc do kiedy ważne i własciwie co w nim zostało zmienione chodzi mi szczególnie o silnik ? bo być moze udam mi sie załtwić transport i uda nam sie dobić targu napisz tutaj ewentualnie mail michaladamusik@o2.pl pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Bandzior76 dnia 2006-06-13 13:20:01 ]

jesli chodzi o oc to pierwsza rata konczy sie 30 czerwca natomiast przeglad jest do prawie konca lipca..w silniku znieniony delikatnie dolot,swieczki wiec nic specjalnego wydech tylko z koncowym tlumikiem,dorzucam strumiennice oddzielnie...

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2006-06-13 14:16:40 ]