Który wzmacniacz? Czy w ogóle jest sens taki kupować?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam zamiar jakiś wzmachol zakupić, a budżet mam skromny, a mianowicie 300PLN. Przydałaby się 4-ro kanałówka i tak mam na oku te dwa i nie wiem który lepszy i czy w ogóle dadzą one rade żeby napędzić zestaw głośników i jakiś sub niewielki (jeszcze nie mam nic kupionego, będę pod wzmak wszystko brał)

Oto mój dylemat:

Philips

Magnat

Proszę o rade bardziej doświadczone osoby. Może macie inne propozycje, to jestem na nie otwarty, bo sam nie wiem co będzie najbardziej sensownym wyborem.

Dzięki.

z tych dwu tu zaprezentowanych to magnat

Dzięki za rade, tak myślałem, że to będzie ten Magnat, ale niestety ktoś mnie wyprzedził

Macie może jakieś propozycje, co mogę mieć za 300PLN z 4-ro kanałówek?

Zmiana planów, dozbieram trochę kasy i w przyszłym tyg kupuję Monacora 604.
I tu mam kolejne pytania.

1. Czy za 250PLN da się kupić jakiś w miare porządny głośnik do suba??

2. Czy za 200PLN coś się wybierze z głośników 16, najlepiej jakiś systemik.

Jakieś propozycje może macie?

Dzięki.

ad 1. Tak jezeli cena jest za sam głosnik
Ad 2. Dozbieraj 75zł i jezeli słuchasz HH i techno to polecam PowerBass PB-BK6

Dzięki Vyzn-R

Oczywiście 250PLN to na sam głośnik, bo obudowę trzeba będzie samemu zrobić, ale to już inna hitoria. A jaki za tą cenę byłby najlepszy??

Co do tych 16 to odkładam sprawę na później, bo nie wiem czy mi kasy starczy, ale jak już coś to właśnie te Powerbass'y

w tej kasie to PowerBass PB-C105D-4v.2 głosniczek 2 cewkowy i robie naprawde oszalamiajace wrazenie jak na ta kwote Mozna jeszcze oszperac za jakims uzywanym Rockfordem lub EM-Phaserem Z nówek bedzie ciezko cos wybrac ale w uzywkach naprawde spory wybór masz

Oczywiście jak to u mnie bywa, kolejna, ale już zapieczętowana kupnem zmiana, więc dziś zamówiłem wzmak Monacor 1502, czy jak to leci i będzie on w mostku zasilał suba (nie powiem jaki, bo mnie zjedziecie, że taką kupę chce brać).
I tu nasuwa się pytanie jakie kable do tego piecyka
1.Dietz
2. może jakieś inne propozycje w tej cenie, bo na kablach to ja już się całkiem nie znam.

Dzięki za odpowiedzi.