Regeneracja sprzegla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy juz ktos kiedys regenerowal tarcze sprzeglowe?? ile orientacyjnie moze to kosztowac??

zna ktos firme dobrą firme zajmującą sie regeneracją tarcz sprzeglowych??;>

Co do regeneracji to nie mam dobrego zdania....na twoim miejscu kupił bym sobie nową tarczę W końcu proboszcz to stary kapeć i z pewnością tarczocha nie wiele będzie Ciebie kosztowała
Ale jak zrobisz to juz twoja sprawa

Cytat:
2006-07-16 23:59:20, Janek-RS pisze:
Co do regeneracji to nie mam dobrego zdania....na twoim miejscu kupił bym sobie nową tarczę W końcu proboszcz to stary kapeć i z pewnością tarczocha nie wiele będzie Ciebie kosztowała Ale jak zrobisz to juz twoja sprawa

buahahaha.... KAPEĆ

bys sie zdziwil co ten wg. ciebie stary kapec potrafi!!
a tarcza nowa kosztuje 650zl...

[ wiadomość edytowana przez: pytlar dnia 2006-07-17 00:09:24 ]

Cytat:
2006-07-17 00:00:54, VinCe pisze:
buahahaha.... KAPEĆ

W takim razie wpadaj do Wawki to wyprobujemy ta twoja super maszynę
Tylko zrob najpierw sprzęglo bo z wyscigu bedą nici

Cytat:
2006-07-17 00:13:15, Janek-RS pisze:
W takim razie wpadaj do Wawki to wyprobujemy ta twoja super maszynę Tylko zrob najpierw sprzęglo bo z wyscigu bedą nici

no ..zapraszamy.. możesz przy okazji zregenerować sprzęgło TUTAJ

nie bede do was przyjezdzal bo co ja sie tam przecierz rownam do takich wielki tunerow i expertow jak wy... ale co tam... ja jezdze przecierz tylko stara padaka...

Cytat:
możesz przy okazji zregenerować sprzęgło TUTAJ

juz w necie poszukalem i znalazlem rozne strony i tą tez. Tylko pytam sie czy mial ktos stycznosc z regeneracja i moze ktorys zaklad polecic....

Cytat:
2006-07-17 00:18:49, pytlar pisze:
nie bede do was przyjezdzal bo co ja sie tam przecierz rownam do takich wielki tunerow i expertow jak wy... ale co tam... ja jezdze przecierz tylko stara padaka... juz w necie poszukalem i znalazlem rozne strony i tą tez. Tylko pytam sie czy mial ktos stycznosc z regeneracja i moze ktorys zaklad polecic....

no chyba Ci napisałem godny polecenia warsztat.. co jeszcze chcesz?? żeby Ci je zawieść przywieżć i zamontować?

Cytat:
2006-07-17 00:23:37, VinCe pisze:
no chyba Ci napisałem godny polecenia warsztat.. co jeszcze chcesz?? żeby Ci je zawieść przywieżć i zamontować?

dzieki za info!! i z transportem sobie jakos poradze:] z zalozeniem tylko troche wiecej bedzie roboty... ale dzieki za troske:]

Cytat:

Tia....i jeszcze moze przysponsorowac.....faktycznie to lepiej nie przyjezdzaj

gratuluje pomogliscie koledze

Cytat:
2006-07-17 06:58:47, PUNIU pisze:
gratuluje pomogliscie koledze

a Tobie co nie pasi??? Dostał linka bo tam robiłem swoje dwa sprzęgła inaczej bym mu nie podawał niesprawdzonego warsztatu... coś nie tak w mojej pomocy??

u siebie pilnujesz porzadku a tu juz chulaj dusza

to jak?? nikt nie mial doswiadczenia??

Cytat:
2006-07-17 00:14:41, VinCe pisze:
no ..zapraszamy.. możesz przy okazji zregenerować sprzęgło TUTAJ

No przecież Vince Ci pisał, że poleca...
Ale może szukasz w Trójmieście?

Cytat:
2006-07-18 14:43:55, surec pisze:
No przecież Vince Ci pisał, że poleca... Ale może szukasz w Trójmieście?

niop... ale zobacz cennik:] a w trojmiescie podobno w sopocie jest jakis zaklad co regeneruej sprzegla

no i mam juz nowa tarcze:] koszt: uzywana tarcza symboliczna 10 na browarka i 60zl regeneracja:]

odziwo znalazlem jakis zaklad regenerujacy calkiem niedaleko mnie

zobaczymy ile taka tarcza wystrzyma w troszke mocniejszym silniku