[K]g³owice do DOHC

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Kupie g³owice do DOHC , na wiêkszych zaworach - dolot 43,5 .
G³owice takie by³y zdaje siê w Ritmo 130 , ritmo 125 , lancia pryzma 1.6 dohc , regata 105(albo 100) 1.6 DOHC , i sam nie wiem w czym jeszcze .
Najchêtniej bez wa³ków i g³owiczek , sama g³owica , z zaworami, zawory i gniazda w stanie bdb .
Cena rozs±dna

Ziomu¶-mam tak± z Regaty 100 Nie jest jeszcze zdjêta wiêc nie wiem jakie toto ma zawory (silnik jest z EGR-em wiêc nie mam pojêcia co to za g³owica), jak zdejmê to dam znaæ i pogadamy o "rozs±dnych pieni±dzach" ale wiesz, ¿e ze mn± nie zginiesz

czekam na wie¶ci , bo mi uszczelka "AJUSA" kona , a nie chce zak³adaæ znów na tej zwyk³ej g³owie , tylko chce d³ubn±æ taka lepsiejsz±

Jak tam Seru?? bêdzie co z tego??

a jaka to rozsadna cena za glowice w stanie bdb?
p.s.
to moze rozkompletuje swoaja 100tke S ;P

Cytat:
2006-07-27 22:15:10, Blady pisze:
czekam na wie¶ci , bo mi uszczelka "AJUSA" kona , a nie chce zak³adaæ znów na tej zwyk³ej g³owie , tylko chce d³ubn±æ taka lepsiejsz±

a duzo lepszejsza ta g³owica 43.5 jest? bo taka wlasnie dysponuje, ale do wlasnego uzytku niestety

Kania , a ile chcesz za sam± g³owice z zaworkami , bez g³owiczek i wa³ków ??
Dejta , skoro zawór jest wiêkszy , to lepsza jest dok³adnie o tyle , o ile wiêkszy jest zawór

Blady jakies propozycjie?

G£OWICA FIAT 131- 132 2 LITRY

Peyo , takie to ja mam 3 w piwnicy , a cena to jaki¶ kosmos , ludzi chyba pogie³o , jak ja sprzedawa³em zwyk³± seryjn± g³owice do dohc z wa³kami to nikt mi nie chcia³ 100 dac... a na alegro przelatywa³y jedna po drugiej bez zainteresowania.

[ wiadomo¶æ edytowana przez: Blady dnia 2006-08-08 11:25:34 ]