Pytanie do wszystkich!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze o wyjasnienie mi klub jest poto by miłosnicy tego auta mogli sobie pomagac a tu wynika ze nie mozna oczekiwac pełnej współpracy ze strony klubu moze wina lezy po stronie nie członków tylko moderatorów?Bo jesli nowi członkowie musząradzic sobie po za klubem to skandal.Te reguły w tym klubie to....w bankach takich niema...Informacje techniczne i w celach naprawczych powinny byc całkowicie dostępne.A nastepne to czekanie i LOB TESTERY to jest dziwne.Niech mi to ktoś wytłumaczy.

taki nasz los, moze dlatego ze mamy vauxhalle

tzn ze jesstesmy inni hehehe.Poprostu jak niekturzy dochodzą do władzy to w głowach sie przewraca.

nie jestesmy lepsi bo mamy bardziej oryginalne fury, ale nie ma nic za darmo trza pocierpiec

Ato racja trzeba trzeba.

Cytat:
2006-12-18 23:43:54, VAUXHALL1999 pisze:
Prosze o wyjasnienie mi klub jest poto by miłosnicy tego auta mogli sobie pomagac a tu wynika ze nie mozna oczekiwac pełnej współpracy ze strony klubu moze wina lezy po stronie nie członków tylko moderatorów?Bo jesli nowi członkowie musząradzic sobie po za klubem to skandal.Te reguły w tym klubie to....w bankach takich niema...Informacje techniczne i w celach naprawczych powinny byc całkowicie dostępne.A nastepne to czekanie i LOB TESTERY to jest dziwne.Niech mi to ktoś wytłumaczy.

Hej

Kolega to już tak wszystko (przez 12 dni) wie o klubie, forum, że podejmuje ryzykowną polemikę na w/w temat?
Poczytać, dużo poczytać, zrozumieć i w ten czas może ktoś pokusi się o wyjaśnienie koledze tego czy owego, ale mniemam, że będzie to zbyteczne po tak bogatej lekturze.

wiele wczesniej czytałem to forum.Ale masz racje troszke zawczesnie niektóre wnioski wytoczyłem.Przyznaje be bicia.Pozdrawiam.

1. Łokcie masz za ostre...
2. Mods => clon tested...
3. Jak dla mnie to papa - PLONK

kolejny co przyszedł wymachiwać szabelką?

pokora, jeszcze raz pokora... a jak sie nie podoba to samemu zrobić sobie klub, forum czy coś tam innego

Cytat:
2006-12-19 00:05:37, bestb pisze:
ale nie ma nic za darmo trza pocierpiec

Przeciez nikt tu nikogo nie przetrzymuje na sile i nie torturuje wszystko ze spokojem i bez nerwow

[ wiadomość edytowana przez: _Gepard_ dnia 2006-12-19 00:49:05 ]

A mnie tam dobrze z TESTEM, he he...
Nie to, że nie chce być MEMBEREM, ale grunt to cierpliwość i pokora, jak to napisał MEGA_3. No i oczywiście odrobina dobrych chęci, żeby pokazać się na zlocie (mnie się nie udało, niestety). Pzdr.

[ wiadomość edytowana przez: jaro_alfa dnia 2006-12-19 08:11:33 ]

Dlaczego niektórzy oskarżają moderatorów o megalomanie,
a dlatego że nie poznali ludzi w tzw.realu i nie bardzo rozumieją o co chodzi.

Klub stawia głównie na kontakt bezpośredni z klubowiczami z tąd te zasady.

ZŁŁŁŁOOOOOOOOOOOO, ZŁŁŁŁOOOOOOO

Cytat:
2006-12-19 08:34:49, Cleber pisze:
(...) ZŁŁŁŁOOOOOOOOOOOO, ZŁŁŁŁOOOOOOO

Gassss?

Cytat:
Gassss?

Zwariowałeś

Ja jestem ZŁŁŁŁOOOOOOO w czystej formie

Cytat:
2006-12-19 08:42:58, Cleber pisze:
Ja jestem ZŁŁŁŁOOOOOOO w czystej formie

Nie moglem sie powstrzymac....

Cytat:
2006-12-18 23:43:54, VAUXHALL1999 pisze:
Prosze o wyjasnienie mi klub jest poto by miłosnicy tego auta mogli sobie pomagac (...)

Hmm, domysl, czy wyczytales to gdzies ? A moze poprostu twoja interpretacja na zasadzie "wanna be" ?

Cytat:
(..)a tu wynika ze nie mozna oczekiwac pełnej współpracy ze strony klubu moze wina lezy po stronie nie członków tylko moderatorów?(...)

No moze, moze... i co ?

Cytat:
(...)Bo jesli nowi członkowie musząradzic sobie po za klubem to skandal.(...)

Co ty nie powiesz ? I co ?

Cytat:
(...)Te reguły w tym klubie to....w bankach takich niema...(...)

Mmmm mamy specjaliste od bankowosci. I co ?

Cytat:
(...)Informacje techniczne i w celach naprawczych powinny byc całkowicie dostępne.(...)

Przeciez sa ! Nie rozumiem problemu. Czyzby zwykle zagalopowanie w "marudzeniu" ?

Cytat:
A nastepne to czekanie i LOB TESTERY to jest dziwne.Niech mi to ktoś wytłumaczy.

A regulamin czytales ?

Moze chcialbys abysmy zmienili zasady, regulamin i nowe forum zrobili z nowymi dzialami. Najlepiej jakby byl osobny dzial Vauxhall pewno co ? A wszyscy inni siedzieli przy kompie i nic innego ni erobili tylko czekali aby odpowiedziec na twoje kolejne pytanie.

I co ?

Pozdrawiam,
Vino

Cytat:
I co?

przepraszam, musiałem

tyle powiem

Cytat:
2006-12-19 08:42:58, Cleber pisze:
Zwariowałeś Ja jestem ZŁŁŁŁOOOOOOO w czystej formie

Cleber ty DIABEŁ jesteś ZŁŁŁOOOOOOOOO i pozdrawia Szuwarek