Turbo w częściach pierwszych ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś z Was oglądając Ładę Turbo mkeeego na fotkach z krakowskiego spociku wpadłby na to ze coś w wyglądzie tego auta można jeszcze polepszyć ???

oto co zobaczyliśmy dzisiaj podczas odwiedzin warsztatu w którym "robi" on swoją ładziankę

195.150.240.2/%7Eladaklub/galeria.php?gallery=mkee_remont&galpage=1

Przypomina mi się że ze już raz było podobnie ze Stokim i jego Samarką

[ wiadomość edytowana przez: Konriii dnia 2004-01-30 23:55:37 ]

To fakt - dla mnie to był ideał jesłi chodzi o stan lakieru
A tu - jeszcze do poprawki. Ale zwróćcie też uwagę na fotki drzwi - wyraźnie widać tam jak jest umieszczony siłownik od centr.zamka. Wiele osób o to pytało - więc może fotki trochę pomogą .
Mkee- wpraszamy się jeszcze raz - jak bedziesz składał z porotem Można???
Paweł

Zauważyłem dwie rzeczy: po pierwsze to że kolega mkee działa szybko (niczym błyskawica ) a druga rzecz to konkretnie to, że ma identyczną kierownicę w Ladnej jak ja

pawel masz numer tel,wiec kiedy bedziesz mial czas to zapraszam,po niedzieli mam zamiar skladac silnik moze wpadniecie.

Mkee ! Podziwiam rozmach! Aż strach pomyśleć ile pracy i wysiłku to kosztuje... Wydawać by się mogło, że zakres prac i jej koszty byłyby porównywalne z nowym samochodem gdyby to zlecić jakiemuś warsztatowi. Mam nadzieję , ze nie stracisz napędu do tej rekonstrukcji i uda Ci się ją poskładać)
Zerwałeś poszycie z drzwi. Czy masz zamiar zmienić ich wygląd? Np. dać gładkie blachy , bez przetłoczeń??? Albo zamiast blach użyć laminatu?

cos zaduzo tych gladkich samochodow ostatnio widuje,wyglad zewnetrzny chce pozostawic jak najbardziej klasyczny(tylko ospojlerowanie vfts kiedys) poszycia normalne blacha ,poniewaz lubie takie surowe auta.

Wpadniemy- thx!!!! Ale niestety- prawdopodobnie do czwartku mnie nie będzie w Krakowie
Jesłi wiec do czwartku nie zdążysz jej poskłądać - będziemy
W każdym razie najpierw zadzwonie
Paweł

Heh zobacznie na 2101 !
2 1 0 1