| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
midget TOYOTA DRIVER Carina E Opole | 2006-08-07 23:18:33 Składanie skrzyni z nowych i starych części to raczej kiepski pomysł. Mogą sie źłe spasować i w najlepszym razie będzie chodziłą dużo głośniej. Przerabiałem to i wybrałem używkę. (w xantii)... niestety muszę sie znowu nato przygotować bo synchronizator 3 się odzywa a w serwisie powiedzieli że koszt to od 1500 do 3000!!! Niestety nie pamiętam adresu, ale we WRocku jest gość handlujący TYLKO skrzyniami. Kupiłem u niego i było
OK. ponoć każdą skrzynię rozbiera i sprawdza. Daje 3 miechy gwarancji. JAk znajdę namiary to podam. |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-08-08 09:49:09 no w krakowie jak pytalem to daja gwarancje ale jak dana skrzynia nie podejdzie i bedzie nien tak cos z nia to nie oddaja kasy ale trzeba wymienic na inna niekiedy nie ma takowej to trzeba poczekac.... |
![]() Pedro_wa_bis TOYOTA DRIVER CarinaE wawa | 2006-08-08 11:23:38 krakalem, krakalem i wykrakalem... 1,5 roku jezdzilem nie przejmujac sie ale ostatnio nagle zjawisko przybralo gwaltownie na sile ) slychac jakies metaliczne pukanie lub grzechot jakby np. niedokrecona oslona na kolekt. lub jakby rozlecialo sie lozysko i kulki sie obijaly gdzies tam hehe (z okolicy skrzynia-sprzeglo) czasem czuc lekko przez moment jakby sie cos zagrzalo jazda to juz tylko do 100tki cos swierszczy podczas jazdy - (sprzeglo lapie na koncu) no i jakis brzydszy dzwiek tego obcierania - przyspieszenie juz nie to - ale juz sie umowilem na przeglad i ew. naprawy na Anilinową hmmm chyba szarpnie kase boje sie ze zaboli... |