MotoNews.pl

Musicie to zobaczyć do czego ludzie są zdolni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wytrzymałem i zaczołem nowy temat bo za to to powinno się na krzesło elektryczne wysłać ,sam potem zamkne temat ale zobaczcie to

straszne, wszystko graloby gdyby nie te logo BMW na klapie, i wlew .

heheh co za kibel na kólkach

jedynie fele sa wporzo no i znaczek

reszta na żyletki

to juz nie jest pierwsza osoba ktora bym za.....bal golymi rekoma!!! przez takich debili jestesmy skazani na szyderstwo i posmiewisko. A do tego dresy sie doloza no i masz pan obraz BMW ktory widzi 95% polakow!

Wiadomo RUSKI TJUNING. Juz to mówiłe na spawarki powinni dawać licencje i pozwolenia

ale ma ładnie naciągnięte błotniki na koła- prawie jak citroeny stare
Cytat:
raffat
Wysłany: 2006-08-11 00:07:36

to juz nie jest pierwsza osoba ktora bym za.....bal golymi rekoma!!! przez takich debili jestesmy skazani na szyderstwo i posmiewisko. A do tego dresy sie doloza no i masz pan obraz BMW ktory widzi 95% polakow!

no ciężko nie przyznać Ci racji...
kiedy niedawno wybierałem samochód dla siebie rozwazałem merola albo BMW ostatecznie wybór padł na BMke e-30, bo autko ma piękną klasyczną linię, tylni napęd, markę, sportowy image (e-30 to ostatni model BMW biorący udział w rajdach, gromiacy konkurencje )

Kiedy znajomi dowiedzieli sie co chce kupic, to niektórzy sobie ze mnie jaja robili ze dres jestem i tylko teraz pod remize itp...
mnie to delikatnie mowiac spływa, choc przyznam sie ze nie tak dawno sam byłem wyznawcą tego stereotypu , ale jak widac marka broni sie sama- podjąłem decyzje po przejeazdzce kuzyna 325 e-30
moja zagazowana 318 nie nalezy do przecinakow, ale 115 KM wystarczy do codziennej jazdy poza tym musze powiedziec jako mechanik, ze samochód jest swietnie przemyslany konstrukcyjnie, do wszystkiego jest w miare dobry dostep, nie to co we francuskich tandetnych wozidłach (francuskim wynalazkom mówie zdecydowane NIE!! )

Cytat:
A do tego dresy sie doloza no i masz pan obraz BMW ktory widzi 95% polakow!

Na szczęście reszta świata jest bardziej cywilizowana.
Cytat:
e-30 to ostatni model BMW biorący udział w rajdach, gromiacy konkurencje

Nie zgodzę się, pewien Niemiec jest już wieloletnim z rzędu mistrzem rajdów górskich w swojej przerobionej E36

Cytat:
Nie zgodzę się, pewien Niemiec jest już wieloletnim z rzędu mistrzem rajdów górskich w swojej przerobionej E36

chodziło Ci z pewnością o wyścigi górskie- są one podobne do rajdów bo zawodnicy jada na czas okreslona trase i puszczani sa w odstepach czasowych pojedynczo a nie rownolegle jak w wyscigach płaskich... z ta roznica ze pod wyscig gorski jest wybierany 1 odcinek pod jakas gore, musi byc plaski jak stół i autka przejezdzaja go kilkakrotnie- autka sa przygotowane jak do wyscigow płaskich, interesujace jest ze mozna poogladac najwiekszy przekrój samochodow- praktycznie z kazdego rodzaju sportu samochodowego jak i z kazdego okresu- (historic) np mozna zobaczyc stara BMW 2002 , steyr pucha, rajdowe subaru czy lancera, z wyscigow GT jakies porsche 911 lub BMW, trafi sie nawet corvetta, az po formułe 3 a nawet starsze ewolucje formuły 1

U nas w kraju w górskich startował swego czasu pan Stańko, chyba BMW e-36 sedan nawiazywał walke z 4łapami nawet

a mi sie podoba !!! ale tylko kolor @@@

Cytat:
chodziło Ci z pewnością o wyścigi górskie

Zgadza się, dzięki

Blagam powiedzcie ze to nie jest BMW i ten znaczek facet tylko z glupoty przyczepil do tego czegos . KARA SMIERCI !!!

porazka. wlasciciel chyba ma szpachle nie tylko na aucie ale i w czaszce...