| Sortuj wg daty: rosn±co malej±co |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... £ód¼ | 2003-08-02 16:40:57 Ale nawet w naszym klubie sa tacy co pasow w miescie nie zapinaja, supermeni...
|
Zoltar Fajne Gdañsk | 2003-08-02 16:45:17
|
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... £ód¼ | 2003-08-02 19:12:48 Juz ja wiem, Zoltar. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary ¦l±skie | 2003-08-03 13:38:20 szczerze mowiac jestem za obowiazkiem zimowek w polsce |
n0ras sko¶nookie z krzy¿yk ... Kraków | 2003-08-04 08:49:02 Nie, obowi±zkowe to, tamto, owamto - bez jaj, panowie - ka¿dy jest doros³y i ponosi odpowiedzialno¶æ za swoje czyny.
Je¶li "pañstwo" bêdzie my¶leæ za wszystkich, to bêdzie ¼le - znajdzie siê grupa takich, co bêd± uwa¿aæ, ¿e tzw. "zimówki" gwarantuj± tak± jazdê w zimie jak w lecie (zreszt± ju¿ tacy s±) i bardzo bêd± zdziwieni "odwiedzaj±c pejza¿" czy przydro¿ne drzewa. Ja od 2 sezonów mam zimówki (dosta³em) i wcale nie uwa¿am, ¿e to rewelacja - 90% je¿d¿ê po mie¶cie, a tu "kopnego" ¶niegu jest niewiele - czê¶ciej jest mokro, lub jest lód. A na mokro i lód niestety ¿adne zimówki nie pomog±. Przy tak zmiennych warunkach lepsza jest opona takiego typu jak Navigator Dêbicy (mia³em w poprzednim aucie). Nie jest idealna na du¿e upa³y, ani na zaspy, ale tych ekstremalnych warunków jest niewiele. W wiêkszo¶ci czasu sprawdza siê doskonale. |
Adminek Klubowy Weteran To by³a bryka.:) budzi³a RESPEKT.! | 2003-08-04 10:48:02 nie no bez przegiec.... A panwie pomy¶la³ kto¶ o tych starych trupach jak kazecie im jezdziæ na swiatlach ca³y rok to padna im aku na bank.!!!
co do zimówiek no fakt te¿ je¿dze i jak dlamnie moze byæ obowiazek .! Co do wlaczania wwiatel przewaznie mam laczone chociaz w lato niezawsze.!!! co do pasów zadko kiedy zapinam takie przyzwyczajenie i tyle.! wkoncu nikt nie zyje wiecznie no nie.! |
Krawat Audi a4 cabrio Warszawa | 2003-08-04 11:12:19 Ja jezdze z zapietymi pasami zawsze. Szczerze mowiac tak mi ten nawyk wszedl w krew, ze czasami dziwnie sie czuje... Np ostatnio zszedlem do garazu przestawic samochod z jednego miejsca na drugie... Usmialem sie sam z siebie, kiedy przy wysiadaniu wypinalem sie z pasow |
Adminek Klubowy Weteran To by³a bryka.:) budzi³a RESPEKT.! | 2003-08-04 11:55:40 No w³asnie Wolno¶æ jednostki.!!!! co do swiatel niezmienie zadania w lato niezawsze u¿ywam poza latem zawsze.!!!! |
macbigos espero 1.5 glx gazzz wroclaw | 2003-08-04 12:13:27 hmmm..milaem takiego starego lapcia - jezdzilem caly czas na swiatlach i akumulator sie trzymal, zarowki nie pekly a ja - zyje uwazam ze powinyy byc swiatla cala dobe caly rok... zrobilem kiedys tesciowi ktory uwazal ze w poludnie w sierpniu swiatla sa bez sensu eksperyment - pojechalem pare kilometrow i zrobilem dwa najazdy na swiatlach i bez - slonce grzalo piekna pogoda - i co ? teraz tesciu jezdzi na swiatlach i przekonuje wszystkich wkolo ze lepiej widac - i nit mi nie powie ze nie. a tych z gruchotami ktorzy najczesciej w dodatku nie maja OC i przegladu (koszmar na wsi) na zlom... to samo jesli jesli chodzi o zimowki.. te dwie rzeczy to bezpieczenstwo nie tylko moje ale innych...za to powinno sie wsadzac do wiezienia... pasy to zupelnie inna sprawa - chcesz sie zabic - prosze bardzo... |
piotr-ek | 2003-08-05 09:02:34 ¦wiat³a - popaczcie na stopy i kierunkowskaz u 15 letniego sralucha który w³±cza kierunkowskaz przed zakrêtem i zaczyna hamowaæ, a wy mu jeszcze chcecie kazaæ w³±czaæ ¶wiat³a |
macbigos espero 1.5 glx gazzz wroclaw | 2003-08-05 09:07:59 na zlom |
gisk Espero 1.8 CD Zamo¶æ Warszawa | 2003-08-05 10:37:33 Jazda na ¶wiat³ach TAK - ju¿ nawet moja ¿ona przyje³a to za s³uszne, zimówki równie¿ powinne byæ obowi±zkowe. |
DENWER Klubowy Weteran ©koda Octavia III mazowieckie | 2003-08-05 19:21:22 Pasy bezpieczeñstwa owszem TAK. W koñcu s± dla pasa¿erów samochodu a nie dla policji.
Opony zimowe - powien jedno nie wiem czy bym móg³ siê teraz bez nich obej¶æ. Mo¿na jedynie podejrzewaæ, ¿e je¶li jakiego¶ m±drego ministra od piêciu bole¶ci wujek kupi fabryke opon, to z pewno¶ci± wprowadz± u nas obowi±zek u¿ywania zimówek w sezonie. Co do swiate³ to nie u¿ywam w ci±gu dnia przy dobrej widoczno¶ci, nie jestem a¿ tak bardzo za, ale chodzi mi po g³owie uk³ad ¶wiate³ do dziennej jazdy za³aczaj±cy siê automatycznie po paru sekundach od odpalenia silnika. |