| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto Nissan 100NX Kraków | 2006-08-10 16:38:15 Witam
Mam w samochodzie radyjko ONWA TURBO Wszystko ładnie pięknie działało aż pewnego dnia przestało nadawać.Ja moge normalnie odsłuchiwać transmisje jak nacisne gruszke to też przełancza na nadawanie ale z radia nie wychodzi żaden sygnał w "świat" . wie ktośco mogło się stać??jest sens to wogule naprawiać czy lepiej kupić odrazu inne radio?? z góry dziekuje za pomoc |
![]() pawel0240 CB FORUM nadajnik Opel Astra GT Zabrze / Katowice | 2006-08-10 19:43:30 No wlasnie ! Dobrze ci mowi Gienekp |
Mefisto Nissan 100NX Kraków | 2006-08-11 10:31:30 Wim Ze nie nadaje bo pojechalem do regulacji anteny i podpieli mi ten caly czujnik(skrzynke) z ta skala i radio nienadawalo zadnego sygnalu ale gruszke jak naciskam to tak jak moowie przelancza na nadawanie tak wiec jestem w 100% pewien ze nic odemnie niewychodzi w swiat |
Mefisto Nissan 100NX Kraków | 2006-08-11 17:41:53 czyli co??niemoge miec wlaczonego radia CB i radia CD ?? czy poprostu zjarała sie przez to ze antena byla niedostrojona do radia??wsumie ostatnio tez zauwazylem ze jak mam wlaczone CB to nawet przy zamykaniu swiatel(auto "śpioch") slysze to na radiu taki szum jak silowniki obracaja reflektor |