Pytania Dotyczące części od MKVII Do MKVI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam zbieram wiadomości na temat pasujących elementów od MKVII do MkVI w przyszłości planuje włożyć przod od mkVII oczywiście wizualnie bedzie tak jak kolegi Fryszarda
ale to w przyszłym roku teraz kupuje części bo będzie malowane całe auto i to wiąże się z kosztami większymi niż same części
1. Wiem że maska od MKVII pasuje do MKVI bez większych przeróbek.
2. zderzak też pasuje myśle nad takim z miejscami na halogeny myśle nad zaspawaniem miejsca na rejestracje i przełorzenie jej w miejsce "plastra miodu" którego wymienie na Siatke w miejsce halogenów też ją dam,
3. Lampy trzeba przerobić uchwyty i będzie gites
4. błotniki hmm i tu problem wizualnie wygladają tak samo ale ciekawe jak z mocowanimi. Różnią się wpustką na kierunek w MKVI jest a w VII nie ma( lampy zespolone) pozatym podoba mi się kierunek boczny w błotniku.
kupywać podróbki Klik czy raczej orginalne używane bo pewnie nowe w ASO są drogie?

Jak ktoś się orjętuje to prosze o pomoc

co do błotników to raczej za te co pokazałeś nie jest wygórowana cena, ale być może wyrwiesz gdzieś orginał za grosze, zawsze dobrze jest poszukać, co do twoich planów to powiem szczerze, że ja bym aż tak nie zachwycał się przodem mk7, dla mnie ten przód nie jest za piekny , taki muminek , ale każdy ma swoje pomysły i niech je realizuje

tak nawiasem mówiąc (najładniejsze są mkV, mówiłem to ja posiadacz MKVII... )

przeniesienie rejestracji na dół to bardzo dobry pomysł i u mnie na następny sezon to będzie pierwsza modyfikacja zderzaka...

Masz racje kto co woli a to wszystko przez Fryszarda i jego przod auta