Auto z zachodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos z Was sprowadza auta z Zachodu?

jak bys chcial to ja kupowalem wlasnie samochod i znalazlem jakis kolesi ktorzy sprowadzaja autka z niemiec i holandii, sprowadzaja na zamowienie, samochody ladne - w rozbitki za bardzo sie nie bawia a jak juz cos robili to raczej mowia. bylem ta jeszcze z kolega mechanikiem i tez mowi ze ladne autka maja. I ceny calkiem - nizsze od srednich z ogloszen ( w ogloszeniach moj samochod kosztowal kolo 34 tysi a oni mieli za 29,5) Jesli chcesz moge dac namiar - ja jestem z zakupu zadowolony

zależy co chcesz ?
ja moge ci podac nr osob ktore sprowadzaja pewne crx'y.
Najlepiej szukaj takich osob po forach internetowych marki samochodu ktory chcesz kupic.

no wlasnie zaczalem tak robic, auto ktore szukam nie jest jakos bardzo nietypowe i mozna w miare latwo znalezc na zachodzie, jednak nie mam czasu w tygodniu jechac i zalatwiac wszystkie formalnosci (wolalbym kupic sprowadzony juz w Polsce gotowy do rejestracji).
Zarzucilem postami po forach i juz zaczeli sie powoli odzywac.

a szukam Saaba 9-3, rocznik > 98, silnik 2.2TID, 3 drzwi, zadbany, z mozliwie malym przebiegiem, kolor mozliwie ciemny, z mozliwie najlepszym wyposazeniem.

stoi taki ladny kolo tailestrasse w Berlinie - ale rok chyba 2000 albo 2002 , czarny z 18" 19" kołami ale silnik to benzynowy i chyba do tego z turbo - ile kosztuje to nie mam pojecia - jak bede w przyszlym tygodniu w Berlinie to zobacze czy jeszcze stoi i dowiem sie dokladnie o to autko.

czy ktos z Koszalina bylby tak mily i moglby np. podjechac obejrzec ten samochod? SAAB

mała kwestia co do Saaba - serwis w polsce jest do dupy tej marki. Znajomy przyjechal z Belgii sabem z 2005 roku i przy okazji zahaczyl o sewis w katowicach. Na 4 filtry potrzebne do wymiany mieli 1 i dodatkowo poprosil olej na ewentualna dolewke, zeby mu zalali tego co wymienili.,...to mu dali cos zupelnie innego (polsyntetyka jakis debil przyniosl). a tak pozatym.......to samochody - poezja....

PIekny ten SAAB jest - oj jak bym chcial miec cus takiego ;/

Jakby coś polecam "mój" serwis. Łódź, Żeligowskiego 36. Jest to naprawdę niezły serwis SAAB'a. Jakbyś oczywiście już kupił taką piękną maszynę.

Sprzedajecie uzywane Saaby?