Kluczyki do BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie dośc śmieszne pytanko, ale kumpel twierdzi, że BMW dawało 3 komplety kluczyków, z czego jedne były "serwisowe" którymi można było jedynie otworzyć drzwi i odpalic auto natomiast nie dało sie otworzyc schowka i bagażnika.
Wydaje mi sie to śmieszne, a nie mam mozliwości tego sprawdzić, gdyż helmut jak sprzedawał mi BMW miał tylko jeden komplet kluczyków, gdyż niby jedne zgubił, a drugie mu ukradli

Może ktoś wie czy to prawda bo założyliśmy się, a jak narazie nikt nie moze tego potwierdzić ani temu zaprzeczyć.

Tak to prawda ,wydaje mi sie nawet że były 4 komplety nie wiem na 100% ale 3 komplety były napewno

Racja, powinny być 4 kluczyki. Dwa główne takie same, jeden mniejszy(stalowy bez pilota) i jeden calkiem maly, plastikowy. Jak rzucisz okiem do instrukcji to powinny być wszystkie pokazane.

ja mam 4 komplety wszystkie metalowe zaraz znajde i dokładnie wam opisze
więc tak jeden zwykły 2 podobny ale bez żarówki w zwykłym plastiku 3 metalowy a 4 taże metalowy ale taki mały

[ wiadomość edytowana przez: draiwer5 dnia 2006-08-17 09:33:37 ]

No okej ale czy jest tak jak napisalem ?? Że jeden kompe otwiera tylko drzwi ?? a nie da sie otworzyc schowka ani bagażnika ?? Troche to głupie bo jak jest centralny to sie wszystko otwiera

Zgadza się, ja też mam 4 kluczyki, dwa główne z pilotem, jeden serwisowy bez pilota i jeden plastikowy też bez pilota - z czego dwoma ostatnimi nie da się otworzyś schowka oraz bagażnika - da sie to rozpoznać bo wycięciu wzdłuż klucza.

Dzięki wszystkim Przegrałem zakład. Trochę wydawało mi się to dziwne. No ale cóż...