Potrzebuje wymiary pasów w stylu OBR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że nikt raczej o to nie pytał to będę pierwszy. Potrzebuje znać szerokość 2 pasów które mial Fiat 126p OBR na bagażniku dachu oraz częsci klapy silnika. Według zdjęć biegły tam dwa pasy po stronie kierowcy. Jeden węższy drugi szerszy. Przydałby sie również wymiar odstępu między pasami. Według zdjęć trudno mi oszacować jaka to szerokość. To wygląda jakby szerszy mial 5 cm a węższy 3 cm. Nie chce zrobić jakiejś wydumki bo niestety nie będa to paski z taśmy tylko lakier. Jakby ktoś posiadał te wiadomości będe wdzięczny.

daje foto pogladowe takiego Fiata OBR

robisz w jakims programie graficznym powiekszenie (moze byc nawet paint) i rysujesz linie pomiedzy czopami wycieraczek i liczysz chamsko paluszkiem po ekranie ilosc jej pikseli i ilosc pikseli na liniach i pomiedzy, bierzesz miarke idziesz do garazu i mierzysz rozstaw czopow, kalkulator do reki o taadaaaaaa. albo czekasz na kogos kto poda ci te wymiary ale ja na wymiary resoru czekalem 2 tygodnie (dzieki Radass), wiec do dziela, sam chetnie zobacze maluszka pomalowanego w obr (sam chcialem miec swojego tak) koniecznie sie pochwal. a jesli boisz sie malej dokladnosci tej metody to zrob to samo na innym zdjeciu tego samego malca

pomierz pasy na sc 50th aniversary i odwróć je kolejnością bo chyba są takie same btw padline dzisiaj widziałe, stoi i wrasta [zamówienie wiozłem na Twoje osiedle ]

Albo troche prosciej.. uderz do goscia o nicku widynek, on miał/ma kaszla pomalowanego w barwy obr, takie jakie Cie interesują. Będzie chyba ciężko sie z nim skontaktowąc, ale spróbuj

No coś musze wymyśleć. W sumie to malec będzie wygladał tak jak na załączonym zdjęciu choć do OBR`u będzie mu brakować z powodu innych kolorów. Zamiast malowania biało-niebieskiego bedzie pomarańczowo-czarny.
Owz o jakiej padlinie mowisz mojej nie ma od poniedziałku u mnie stoi i czeka na prace remontowe
mmost to będzie juz ostateczność z tymi pikselami a nie wiem czy warto się chwalić na forum bo jeżdżą po ludziach moge tylko powiedzieć że auto będzie w stylu OBR, zglebione, na chromach, z 900-cetką w tyłku, na felgach od DF`a, tarczówkami z przodu i może jakiś design deski. Nie mam zamiaru go obsrywać spojlerami i innym wydumkami tyle z planów nie wiem jak to wylezie w praktyce. Zobacze może i się pochwale

eeeee jak obr to obr nie tam zadna pomarancza tylko niebiesko bialy koniecznie!!!!!!!

OWZ jego baka tam nie ma przejedzałem dzisiaj i patrze ze tak pusto u Graphica pod blokiem...

to moze bylo innego dnia, trace rachube czasu ale na pewno go widzialem jak korzenie zapuszczał

Cytat:
2006-08-12 02:02:40, owz pisze:
to moze bylo innego dnia, trace rachube czasu ale na pewno go widzialem jak korzenie zapuszczał

pewnie tak

ja widziałem w lipcu co przejedzałem tam na działke to bak stoji i stoji i wrasta w ziemie

Kurna gdzieś mi sie zapodziało zdjęcie tylu Fiata OBR. Ma ktoś na stanie i podzieliłby się musze zobaczyć jaka tam klapa jest bo coś mi nie pasuje (chodzi o przetłoczenia a nie ilość żeber)

owz ty samochodem te zamówienia???

Cytat:
2006-08-14 03:04:55, Graphic pisze:
Kurna gdzieś mi sie zapodziało zdjęcie tylu Fiata OBR. Ma ktoś na stanie i podzieliłby się musze zobaczyć jaka tam klapa jest bo coś mi nie pasuje (chodzi o przetłoczenia a nie ilość żeber)

http://motonews.pl/sh_user.php?op=userinfo&f=25&uname=widynek

Cytat:
2006-08-16 23:07:05, rosck pisze:
owz ty samochodem te zamówienia???

nie w cichobiegach firmy szelest się przemieszczam po piątkowie i winogradach

Cytat:
2006-08-17 00:26:17, owz pisze:
nie w cichobiegach firmy szelest się przemieszczam po piątkowie i winogradach

acha