Nowy klubowicz chciałby się grzecznie przedstawić

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich od pewnego czasu systematycznie zaglądam na stronę klubowę i wreszci znalazłem chwilkę czasu żeby sie zalogować (tzn. zapisać się ) -- korzystam z kilku chwil wolnego czasu przed sesją .Poza tym chciałbym jeszcze podziękować za wasze fachowe porady dzięki nim nie musiałem oddawać auta do naprawy i kilka usterek sam w sposób pozytywny rozwiązałem .

Witamy!

Jezu jaki tuning!!!
Gdzieś Ty się tak długo uchował..... wygląda bardzo oryginalnie, chyba sam to rzeźbiłeś? Trochę zastanawia mnie jak Ci w zimie idzie odśnieżanie ulic..
Daj trochę szczegółów!!

Czołem nowemu klubowiczowi.

Witaj w klubie

Mam znajomego który mnie w to wciągnął i tak jakoś dalej poszło Auto tuninguję już od 2 lat ,po kolei coś zmieniam i dodaję, jak pieniędzy starcza no wiecie student jest zawsze na debecie . Pierwsze kroki stawiałem przy wytrawnym tunerze ,którego audi A3 dosłownie zapiera dech w piersiach . A tak co do szczegółów to spojler przedni jest od Opla Calibry oczywiście po własnoręcznym rzeźbieniu cięty był w trzech miejscach -przedłużany i dopasowywany ,a progi od Punto II ,Fele MIM(Tchnomagesso) Wydech Ulter
(Przepraszam za błędy(już je poprawiłem) ale odpowiedź pisałem rozmawiając przez telefon, tak to jest jak się nie patrzy co sie pisze )

[ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2003-04-25 23:06:59 ]

Witamy witamy, a właściwie Witejci u nos

Witam.

Hejka , witamy serdecznie

Furka "wyczesana" na maxa!
Jak to jest, że właściciele tych "najsilniej" ztuningowanych Esperaków nie zapisują się do naszego klubu albo robią to bardzo późno???
Już się nie mogę doczekać kolejnych i lepszych jakościowo zdjęć Twojej fury

respect :

jak dla mnie troche za ciezko ale moje uznanie za wysilek i fantazje
...orginalnie

Również witam new klubowicza w naszych szeregach ...a mnie siem podobać zadnia spoilera najbardzi !! Pozdrowionka z Katowiców

witam! świetny zderzak!!!

Witamy!!!!!!!
Poizdrawiam Rysio

Przywitam Cię tradycyjnym AVE CEZAR

Cześć!

A tak z ciekawości, to farby/folii Ci zabrakło na te białe pasy co od zderzaka w górę idą?
To mi się NIE PODOBA... niestety.

Witam

Juz prawie pol roku minelo odkad sie zalogowalem i wreszcie postanowilem wstapic do Waszego klubu.

**********WITAM WSZYSTKICH***********

pozdrawiam

przemek

Witam.

Czesć Przemku - prawie sąsiad