[s] sagem x-5-2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam taki telefonik, jeszcze na gwarancji (ma pol roku), sprzedaje poniewaz moja mama przestala pracowac i nie potrzebny jej juz telefon, uzywany tylko do kontaktu w pracy, cena jaka mnie biznesi to 210zł z wysyłką.

obudowa nieoryginalna bo pękła szybka w torebce mojej mamy. zdjecia niebawem.

eeeeeeeeeee za taka cene to nie sprzedasz szybko

Mam taki fonik... wszystko OK.. tylko mi jakos bateria krótko trzyma.. 3-4 dni. moze juz stara i dlatego. Fajne fotki wychodzą z niego, dzwonki tez ma super... dosc latwy w obsludze.. za swojego rok temu dalem 250. tez byl na gwarancji.

To raczej norma w sagemikach z tej serii, mi też trzyma podobnie(My x-6), Madziarce też(My x5-2)

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-24 00:01:09 ]

Ja myślę że cena jest w sam raz. Też mam ten telefon, już ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolona Polecam

Ja wejdę z małym OT ... niedawno nabyłem SonyEron-a D 750i ... zna ktoś może jakieś spoko stronki z fajnymi tapetami i dzwonkami ... chciałbym nadać mu trochę stylu ...zindywidualizować ...

[ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2006-08-24 00:14:17 ]

Cytat:
2006-08-24 00:11:24, Armani01 pisze:
Ja wejdę z małym OT ... niedawno nabyłem SonyEron-a D 750i ... zna ktoś może jakieś spoko stronki z fajnymi tapetami i dzwonkami ... chciałbym nadać mu trochę stylu ...zindywidualizować ... [ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2006-08-24 00:14:17 ]

klikkk

DZIĘKI Kolber ... mam jeszcze jedno pytanko... a czy te themes, tapety, gry i aplikacje mogą zawierać jakieś wirusy, dialery itd ... czy są niebezpieczne ???

Wiem że na komórki z symbiantem ... czy jak on tam ... są wirusy ale nie wiem czy na zwykłe takie jak d 750i ??

Może ktoś wie ??

[ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2006-08-24 12:30:41 ]

Cytat:
2006-08-24 12:29:06, Armani01 pisze:
DZIĘKI Kolber ... mam jeszcze jedno pytanko... a czy te themes, tapety, gry i aplikacje mogą zawierać jakieś wirusy, dialery itd ... czy są niebezpieczne ??? Wiem że na komórki z symbiantem ... czy jak on tam ... są wirusy ale nie wiem czy na zwykłe takie jak d 750i ?? Może ktoś wie ?? [ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2006-08-24 12:30:41 ]

ja ściągałem z tej stronki , różne rzeczy do k500i i problemów żadnych nie miałem