Spoilery i blotniki VFTS do 2107/2105

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.freeweb.hu/wolfmotor/11.htm
Mozna to kupic na Wegrzech za 25000 forintow (ok 450 zl). Jesli ktos chce, to mozna poprosic naszych wegierskich kolegow o przywiezienie na zlot.
Jasiu

Ten Anonymous to ja! Zapomnialem sie zalogowac :o)

A to dodatkowe informacje:
Hello,
asked them via phone.
4 wheelarch panels are 12,000HUF = 215PLN (blotniki)
front spoiler = 8,000HUF = 144PLN (spoiler przedni)
rear wing = 5,000HUF = 90PLN (lotka tylna)
top (roof) wing = 5,000HUF = 90PLN (w3.jpg) (lotka dachowa)
pre-order time is 2 weeks, so that please confirm which and how many do you want,
and I'll arrange it for you.
If there will be noone in the Club living there and coming to the meeting, some postal
fee will be added (minimal, max 10-15PLN). (koszt wysylki)
Unfortunately this compani does not reside at Budapest.
Zoli

a Ty sie w końcu zdecydowałeś i zamawiasz czy nie ???
ceny trochę chore - ale za to jak to potem wygląda

jest taki stary dostawczy fiat i on ma identyko blotniki jak te lady
na pewno bedzie taniej

Jaki Fiat i gdzie je kupic? Wlasciwie gdyby byly metalowe, to nawet bym wolal cos przyspawac. Takich plasytikow to sie chyba zbyt latwo nie zaklada.
Jesli sie zdecyduje to tylko na blotniki. Reszta wyglada troche kaszaniarsko.
Jasiu
P.S.
jak sie wstawia obrazki (mam jpg-i z tymi spoilerami)?

Mi tam podoba sie w całości - poza tym tak te Łady wyglądały już 20 lat temu kiedy jeździły jeszcze w b-grupie

Poza tym jak sie odpowiednio dobierze kolor tych spojlerów do nadwozia to może to naprawdę świetnie wyglądać

Najgorzej wygląda ten spojler na tylnej klapie ale w tych rajdowych Ładach jest on chyba konieczny podczas jazdy ~200km/h - poza tym też taki był w orginale
Ten "pług" z przodu też moim zdaniem wygląda super tylko trzeba sie pozbyć zderzaków co się może władzy nie spodobać

Obrazki musza byc umieszczone na jakims serwerze aby mozna bylo je na forum wrzucic - najlepiej zalozcie sobie darmowe konta np. na of.pl i wrzuccie jakas prowizoryczna stronke coby wam tych kont nie wyrzucili

spojlery jak spojlery... ale te aluski. mmmmmmmmniam...

Popieram Górala

OZ RACING!!!! to sa najpiekniejsze fele na świecie!!! białe, tyklo i wyłacznie!

Jak zrobię mechanike to zastanawiam się nad tymi spojlerami. Sa super!!! Kurcze, nie wiesz czy można je dostac gdzieś w kraju?

Niestety w kraju raczewj się ich nie dostanie(tzn gotowych). Tomek Buła podał mi coprawda adres pewnej firmy ale tamte są inne niestety...

i pewnie droższe...
listwy boczne do samary (takie od zderzaka do zderzaka) kosztują 200pln parę. niestety a gdzie jeszcze przednie listwy

Podsumowujac:
jesli ktos chce to prosze o emila do mnie : Janusz_Mendrala@lurgi.pl
Wysle dokladne zdjecia spoilerow w stanie surowym (dopiero we wtorek). Wypadalo by sie okreslic w przyszlym tygodniu, tak aby nasz wegierski kolega Zoli zorganizowal wszystko przed zlotem w Sulejowie.
Byly by do odebranie w Sulejowie badz w Krakowie.
Ktos zostawil mi wiadomosc na ktora odpowiedzialem, ale nie jestem pewny czy dotarla.
Jasiu

Witam!
Mam pytanie czy jeszcze sprowadzacie spoilery do Lady Vfts???
Interesują mnie nakładki nadkoli (z przodu przerobilem nakladke pod zderzak od Golfa 2,a z tyłu na klapie zamontowałem spoiler od Poldka jest bardzo podobny i nieźle wygląda
Jaka by była ich cena?
Może ktoś już robi te nakładki w Polsce?
Prosze o info i ceny
dzięki za informacje

Witam
Są jeszcze aktualne te nakładki na błotniki za 215 zł?
Jesli tak to jestem zainteresowany

Nie - sprzedawane to jest raczej w komplecie.
Adres strony masz, telefon, info - uwazam ze moga (z Wolfmotor) przeslac Ci to poczta.
Problem tylko jest w tlumaczeniu - zaprawszam na yahoo-en-lada-mailing list, tam moze znajdziesz (piszac po angielsku) kogos, kto ci przetlumaczy , na wegierski.

Ja mam cala oferte tej firmy(lacznie z tym co NIE ma na stronie web)

Aaa, n o i spoilerki tez mam

Wygrzebuje starocie - bo:

Na stronce wolfmotor.fw.hu pojawily sie nowe spoilerki do lady.
Miedzy innymi fajny przod - moze ktos sie zainteresuje:
Zderzak-spoiler

Sa juz tez zdjecia dachowego spoilerka - tego co brakowalo zestawom juz zakupionym - ciekawe czy zrobia tez wloty dachowe.
No ale katalogowy VFTS nie mial ich

A do samarki nic nie ma fajnego? (podkreślam - fajnego)
Tak samo jak np. tłoczonej maski (krótkiej) na przód do samarki, też nikt nie wymyślił?

dzień dobry poszukuje poszerzeń od łady 2105 vfts jeżeli ma ktoś to prosze o kontakt .z góry dziękuje