| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2006-08-21 23:46:26 III SuperSprint - odbyl sie 20 08 2006 w Swiętochłowicach. Imprezka bardzo fajna i duzo lepsza od poprzedniej(moze dlatego ze teraz zdecydowanie szybciej bylo gdyz zamknietymi ulicami miasta mozna bylo przemknac).
Ogolnie byly 3 przejazdy jednej trasy ktora technicznie nie byla jakos trudna... Mial byc i 4 przejazd ale niestety sie nie odbyl.. a szkoda. Tak czy inaczej ponizej fotki zwyciescow w klasach oraz moj filmik co wykombinowalem zeby dacha nie zaliczyc(lepsza skarpa chyba )
jakby ktos mial jakies foto lub filmy to prosze o wrzucenie
Ogólne dane na temat imprezy: 1. Miejsce i termin imprezy Impreza odbędzie się w dniu 20.08.2006 w Świętochłowicach Start – godz. 9:30 – Świętochłowice stadion „Skałka” ul. Bytomska 2. Nazwa i ranga imprezy III – Super Sprint „Świętochłowice - Chorzów” „III” Runda Pucharu Delegatury Automobilklubu Śląskiego w Chorzowie 3. Lokalizacja startu, mety Start – Świętochłowice ul. Bytomska Meta – Świętochłowice ul. Bytomska 4. Charakterystyka Impreza zostanie przeprowadzona w ciągu jednego dnia i składa się z trzech przejazdów każdego zawodnika. Czas mierzony na mecie lotnej. Nawierzchnia trasy: asfalt 5. Podział na klasy Klasa 1 do 903 cm3 Klasa 2 powyżej 903 cm3 do 1300 cm3 Klasa 3 powyżej 1300 cm3 do 1600 cm3 Klasa 4 powyżej 1600 cm3 Klasa GOŚĆ – zawodnicy posiadający licencję sportową (klasa ta zostanie rozegrana poza konkurencją) 6.Wysokość wpisowego wynosi 70 zł [b]oficjalne wyniki jeszcze nie sa nigdzie zamieszczone ale jak sie pojawia to albo ja albo ktos napewno linkiem zapoda
Zwycięsca klasy 1:
Drugie miejsce w klasie 1:
Pierwsze miejsce w klasie 2:
Pierwsza "trojka" w klasie 2:
Pierwsze miejsce w klasie 3:
Pierwsza "trojka" w klasie 3:
Pierwsze miejsce w klasie 4:
Pierwsza "trojka" w klasie 4:
Zwycięsca klasyfikacji generalnej:
sorki za jakosc zdjec oraz filmiku ale telefonem nic lepszego uzyskac nie idzie
aaa no i ten moj filmik na sam koniec :
http://www.aries.com.pl/hellfire/Mike_i_prawie_dachowanie.avi pozdrawiam Mike |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2006-08-21 23:53:24 trzeba bylo ciągnąć do końca a nie odbijać może byś sie tylko przykleił bokiem do skarpy ![]() ![]() ![]() |
profil-usunięty | 2006-08-21 23:55:09 no to poszalal kolega, ale chyba zdecydowanie lepsza ta skarpa niz dach. szkoda ze nie startowalem, no ale urlop to urlop |
jaqo F&F MEMBER 126elx + C classe Warszawa | 2006-08-21 23:57:32 szczescie w nieszczesciu. jakie uszkodzenia? dach/bok trudniejszy do naprawy |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2006-08-22 00:11:34
eee kolega i tak poszalal jeszcze bo to bylo na pierwszym odcinku a na pozostalych dwoch wykrecilem i tak najlepsze czasy w klasie no ale taryfa z pierwszego mnie ograniczyla niestety...
no wlasnie dlatego odbilem na tą skarpe bo mysle ze mogloby byc zdecydowanie gorzej z autkiem gdyby trza go prostowac z dwoch stron. No a uszkodzenia: -jak przywalilem przednij lewym bokiem to blotnik sie docisnal do kola i trza to bylo pozniej na poboczu odginac zeby sie moglo krecic.. ale sie udalo -no i nie wiem dlaczego zgiął mi sie pedal od sprzegla(tak w lewo) ze nie moglem go wcisnac bo wadzil o blotnik dziwne to jak sie to stalo... chyba ze ja noga cos tam zmajstrowalem.. no nie wiem.
Tak czy inaczej dalo sie jechac dalej po uzyciu mlotka ![]() [ wiadomość edytowana przez: MikeVTi dnia 2006-08-22 08:22:03 ] |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2006-08-22 12:21:45 no kolega ładnie poszalał ![]() |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2006-08-23 13:02:06 oficjalne wyniki :
http://www.automobilklub.bukowa.net/?p=32 |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2006-08-23 13:49:08 o kur.. jaki rzeźnik |