Przednie błotniki 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje odpowiedz na dreczace mnie pytanie.do ktorego roku produkcji maluchy wychodzily na tgzw.waskich blotnikach?bo wiem ze fl juz mial szerokie,nie wiem od kiedy robili fl,chyba od 86.a dokladnie ktos mi jest w stanie odpowiedziec?z klasykowców?

pochaty 85 rocznik
wredy wychodziły pierwsze FL
pozdro!

"Motory już z powrotem powędrowały na swoje miejsce, z ciekawostek wychwyciłem jeszcze tylko, że pierwsze zdjęcia FL-a pojawiły się we włoskiej prasie w 1984 roku, oficjalna prezentacja zaś w 1985 roku ..." napisał Mikry na FPM

wlasnie mam dylemat,bo mam rocznik 85 ale z kapliczka.i nie mam pojecia jakie ma blotniki.

Cytat:
2006-08-20 07:16:35, Poochaty pisze:
wlasnie mam dylemat,bo mam rocznik 85 ale z kapliczka.i nie mam pojecia jakie ma blotniki.

auto jest z tego samego rocznika co moje , błotnik masz fl , czyli szeroki , ja u siebie zmieniałem prawy i kupowałem zwykły fl-owski

ps jak tam zakup , pochwal sie

Cytat:
2006-08-20 07:16:35, Poochaty pisze:

ale przeciez to widać
zobacz czy masz miejsca na szerokie zderzaki i finito

no niby wciecie w blotniku jest, tylko dziury chyba zaspawane.auto bylo na plastikowych blotnikach tylko tych waskich.lukaszu to nie ja kupilem auto to i nie ja sie bede chwalil

Cytat:
2006-08-20 12:38:18, Poochaty pisze:
no niby wciecie w blotniku jest, tylko dziury chyba zaspawane.auto bylo na plastikowych blotnikach tylko tych waskich.

to to jest FL