Cobra 19dx IV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pojawilo sie na allegro cos takiego - powiedzcie koledzy czy jest to co dobrego, warte uwagi itp itd... jezdze na unidenie 520 xl - (wiem, wiem zaraz zaczniecie krzyczec - chlopie masz spoko sprzet, nie zastanawiaj sie, nie rob glupot i takie tam - niemniej interesuje mnie to radyjko - jako cos do auta ojca - on lubi wygode, wiec przesadnej galkologii tam nie ma - pytanie tylko czy bedzie slyszal szum i trzaski - czy bedzie mial radosc z jezdzenia na radiu - pare razy jechal ze mna i powiem, ze idea cb mu sie podobala... a jak na kogos kto jest zatwardzialym konserwatysta i oportunista do nowinek - to juz duzo... chcialbym mu zrobic prezent - tylko nie wiem czy unidenem czy tez ta cobra... - poradzcie i pomozcie - dzieki i pozdrawiam...

ps. antenka oczywiscie prezydenta - albo 145 ml - albo georgia...
dzieki

Witam ! No pewnie ze kup!!! Po co wszyscy maja miec Unideny czy Presidenty. Ktos musi przeciez testowac te nowosci
Tylko prosze o relacje, jak ojcu sie na tym jezdzi bo sam jestem ciekawy, czy to radyjko cos jest warte.

uniden 510xl dwie gałki i filtr ANL nie ma prostrzego radia na rynku o takiej jakosci