MotoNews.pl

2 fiaty 131 na złomie - co z nich wyciągać?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, sprawa ejst pilna, jakeis 2 dni macie na skladanie zamowien na pierdoly ze 131. Na szrocie wypatrzylem 2 sztuki w stanie dosyc OK, ale sie na nich nei znam Jezeli ktos czegos potzrebuje, to mowcie/piszcie, najlepiej na priva. Ceny raczej znosne, ja z tego nic dla siebie nie biore, a moze cos komus bedzie potrzebne. Jezeli to cos komus powie, to jesden to 1300, a drugi nie wiem

Jak to robi roznice, to oba maja prostokatne reflektory z przodu

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-08-28 17:38:21 ]

Pierwsza sprawa ważna dla kosy, to czy to są 4d oba, czy może któraś 2d ? A druga sprawa, to jakbyś napisał gdzie to i czy ktoś jakieś fotki ... . Generalnie z chodliwych części to układ napędowy, motylki, fotele jeśli ładne, ja bym chciał antenkę ele. na tył , może szyber fabryczny - straszna rzadkość -

Fotek nie ma, zlom kolo Nowego Sacza, 4D, motylkoi sam biore, tapicerki w jednym sa ladne, w drugim nie sprawdzalem, szybeerdachu nie zaoaobserwowano. Antenki poszukam

poduszke skrzyni wraz z lapa chetnie bym przygarnal. Jesli bedzie ladna i prosta to wzialbym tez belke pod silnik pod okragle poduszki. Zapytaj sie tez o pokrywe silnika jesli jest ladna. Jesli jest ladna i z przetloczeniami (co raczej nie powinno miec miejsca przy prostokatnych reflektorach ale gdyby...) to do kompletu wzialbym tez klape bagaznika. Ladnymi zderzakami w chromie tez nie pogardze (o ile cena bedzie znosna)

Poduszkę akrzyni przecie można nową nabyć niedrogo ?

pojedyncza czy podwojna?

Kupie przedni zderzak chromowany w dobrym stanie nie pogiety z guma z przodu, z uchwytami do przymocowania do speciala na szersze migacze niz supermirafiori.

Pozdrawiam
K131

Mi to nic nie mowi. Na tych autach znam sie tak samo jak na nie wiem, mercedesach. Wiem ze cos takiego jest i ze jest kilka roznych wersji Dzisiaj starsznie napierdala deszczem, ale sprobuje tam podjechac i zrobic fotki, to wieczor wrzuce i bedziecie mogli sobie dokladnie zobnaczyc co i jak. Niestety jak ostatni debil nie obfotografowalem aut wczoraj :/

A może chromowaną wajchę do ręcznego któraś miała ??
Najlepiej ja by się dało wyciąć z kawałkiem podłogi

Ja potrzebuję tylni zderzak CHROMOWANY, nieważne czy z gumą czy bez, tylko prosty.

skrzynie do dohc... tłoki nadwymiary
jak coś znajdziesz pisz

Cytat:
2006-08-30 00:13:44, mar125 pisze:
skrzynie do dohc... tłoki nadwymiary jak coś znajdziesz pisz

ile jestes sklonny dac za tloki 84,2 z plaskimi denkami?

Cytat:
2006-08-30 10:09:37, kosa131 pisze:

nowe ?? nie śmigane ???

Cytat:
2006-08-30 10:09:37, kosa131 pisze:

raczej myślałęm o 84.4 lub 84.6 z garbem conajmniej 6mm

Rocznikow nie udalo mi sie dociec

Anteny elektrycznej nie ma, szyberdachu nie, poduszki skrzyni i belki nie wyciagalem, pokrywa silnika jest (kosa, iel dasz?), zderzaki tylo plastiki, listewki straszne, atrapy slupkow sa, skrzynie 5 sa, cen nei znam, bo za silnik ze skrzynia koles zaspiewal 600 a stan niewiadomy mocno...
zegary z obrotkami, skalowane do 200, jeden zcarny drugi srebrny, mowcie ile mozecie dac

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2006-08-30 15:48:14 ]

Cytat:
2006-08-30 12:08:55, mar125 pisze:
raczej myślałęm o 84.4 lub 84.6 z garbem conajmniej 6mm

czasem milo jest pomarzyc, no nie?

dowiedz sie ile za przedni zderzak z tej niebieskiej, ile za maske i wez z bialej lewy plastik kolo zegarow (wystarczy podwazyc). ze trzy listwy z bialej tez bym wzial, najchetniej obie z drzwi przednich i jedna z przedniego blotnika (zalezy mi na odpowiednich zakonczeniach listew)

A ile dziad chce za cały samochód?
Poza tym klamki, takie jak w tej niebieskiej, to pożądana rzecz. (często pękają) Jeśli są ładne, to polecał bym je zdemontować, napewno ktoś kupi.

[ wiadomość edytowana przez: Janisz1990 dnia 2006-08-30 20:54:53 ]

Czy sprawa jescze aktualna?

Kompletne reflektory z tej białej by mnie interesowały (reflektor + mocowanie).

Jeden mam chyba od Łady, a drugi mocowany jakoś tak nieoryginalnie.

Budziki z białej (to z obrotomierzem) też bardzo chętnie.

Czyżbyś miał 131 ? I nie przedstawiłeś się
Lampy prostokątne to niezbyt duży problem, dobrze jest jak są na reflektory h - takich szukaj. Jak będziesz potrzebował, to budzik jakiś mam.