MotoNews.pl

Silnik złozony na nowych czesciach i niechce zapalic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie złozony na nowych czesciach i niechce zapalic łąpie na roizruszniku ale jak przestane krecic rozrusznikiem to przestaje co mu moze byc cylindry tloki i panewki nowe

Masz dobrze ustawiony zapłon ? Nie masz strzałów w gaźnik ? Bo sie spotkałem z takim czymś jak aparat był obócony o 180 stopni Sprawdź to A jak nie to idź po kolei jak świece i iskra itd

[ wiadomość edytowana przez: GR235I3K dnia 2006-08-25 21:04:19 ]

pewnie dlatego glupi chuju ze kurwa nie odebrales odemnie czesci i naraziles mnie tylko na koszty

buahahaa dobra riposta dobra... bedzie blok oj bedzie a wy chlopcy animozje na priv a nie na forum ogolnym

poczekajmy co kolega malkers ma na swoje usprawiedliwienie

byly privy i telefony.
a chwasty trzeba jebac publicznie, zeby nie robily potem syfu innym

Robi sie to po to,zeby innym oszczedzic klopotow.

O tym człowieku i ja nic dobrego powiedzieć nie moge. Kupił na mojej aukcji części, a następnie zaczął się targować. Ostatecznie nigdy za nie nie zapłacił i brak z nim jakiegokolwiek kontaktu. Z daleka od niego. Spadaj skąd wylazleś...

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2006-08-26 00:33:59 ]

a ja proponuje bloka i wrzucic go na czarna liste.... nie pierszy raz ktos na niego narzeka :/

eee faktyko koleś chciał wał od bis'a odkupić i tak wpłacał kase, że do dziś nie doszła nie wiem czy w plusach minusach nie pisałem skargi Tak wogóle to ktoś by zrobił tam porządek i jakąś przejrzystą liste, bo mija sie tamten temat z celem Nikt nie będzie przewalał tyle stron aby wyszukać czy jest jeden post ze skargą lub go nie ma

Cytat:
2006-08-26 07:53:31, GR235I3K pisze:
eee faktyko koleś chciał wał od bis'a odkupić i tak wpłacał kase, że do dziś nie doszła nie wiem czy w plusach minusach nie pisałem skargi Tak wogóle to ktoś by zrobił tam porządek i jakąś przejrzystą liste, bo mija sie tamten temat z celem Nikt nie będzie przewalał tyle stron aby wyszukać czy jest jeden post ze skargą lub go nie ma

Też za tym jestem może wybrać wszystko z tego tematu zrobic liste plus a nad nia liste z minusami zeby kazdy mogl szybko sprawdzic kto co jak.......

Cytat:
2006-08-26 09:27:37, Yankee pisze:
Też za tym jestem może wybrać wszystko z tego tematu zrobic liste plus a nad nia liste z minusami zeby kazdy mogl szybko sprawdzic kto co jak.......

tak jest na 126p iq pl

a odemnie bral mechanizmy z ela do szyb wraz z szybami, 2 miecy trul dupe, pozniej kontakt sie urwal...tyle ze ja je juz dawno popchnałem po 3cim privie który nic niewnosil do sprawy

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-08-26 09:34:09 ]