| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-08-16 21:08:29 Nadszedł czas rozstania.
Moja A jest do wzięcia. Cena, która mnie usatysfakcjonuje to 3500 zł, oczywiście nie będę sie upierał
Więcej informacji: Wersja CD, alufelgi 15 z dobrymi oponami, do tego drugi komplet opon letnich na stalowych felgach i dorzucam jeszcze dwie b.dobre zimówki luzem. Gaz - butla w kole. Samochód w stanie umożliwającym jazdę, można wsiąść i jechać. W ubiegłym tygodniu bez problemu obróciłem Warszawa-Kłodzko i z powrotem. Pewne minusy oczywiście są ale dotyczą blachy. Jeszcze więcej informacji na priv. Sprawa nie jest pilna więc nie ma pośpiechu
[ wiadomość edytowana przez: kieleczek dnia 2006-08-16 21:09:03 ] |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-08-27 20:22:28 Czły czas do wzięcia
Z uwagi na znikome zainteresowanie LOBowiczów spróbuję bardziej alternatywnego sposobu sprzedaży
Oma do wzięcia Zapraszam do licytacji, zróbcie trochę ruchu, poniżej minimalnej 3000 zł aukcja jest całkowiecie niewiążąca
|
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-08-28 10:03:13 Jak pewnie zainteresowani zauważyli aukcja została "zdjęta" ponoć za niezgodny z zasadami dopisek. Nic to niech im będzie.
W takim razie wystawiam raz jeszcze. Oto link: "Cud" Oma do wzięcia |
Mariosomegos LOB MEMBER ![]() Omega-Monaro, Omega ... Parczew | 2006-08-28 10:05:53
Zawsze ci będą ściągać dopóki nie usuniesz słowa zamiana. |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-08-28 17:57:01
O dziwo to nie o to chodziło lecz
|