MotoNews.pl

Przeprogramowanie menu w samochodzie 320D... :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie odnośnie nawigacji w samochodzie.... jak ją przeprogramować z niemickiego na język polski?? kto potrafi takie cuda ździałać?? piszcie jesli cokolwiek wiecie na ten temat.... czekam......

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-08-24 12:23:50 ]
[ powód edycji: Zmiana tematu na przyblizajacy problem... ]

masz na mysli mape?

Słuchaj może napiszesz coś więcej. Co to za auto, jaki model. Jaki rodzaj nawigacji. A tak nie wiadomo o co ci chodzi.
Chcąc uzyskac informacje na odległość musisz jak najlepiej opisać problem jaki cię gnębi

Poza wskazówkami Buczera rada tygonia:

Dobrze jest jezeli temat zawiera cos wiecej niz tylko "pomocy"...

Rada nr dwa:
I post i temat mozna edytowac!

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-08-24 00:16:02 ]

Jak można w samochodzie BMW 320D przeprogramować komputer pokładowy (menu) z języka niemieckiego na polski?? kto potrafi coś takiego wykonać?? jeśli wiecie cokolwiek na ten temat to prosze o wiadomosć...

Cały czas chodziło mi o EDYCJE (w prawym dolnym rogu kazdego swojego posta jest taki przycisk {edycja}) wiec prawie sie udało.. temat zmieniłem sam...

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-08-24 12:27:12 ]

Nie wytrzymam. A jaki to model E30, E36, E46, E90 ?? Gdybys podała choć rok produkcji.

Cytat:
Mam pytanie odnośnie nawigacji w samochodzie.... jak ją przeprogramować z niemickiego na język polski??

Cytat:
Jak można w samochodzie BMW 320D przeprogramować komputer pokładowy (menu) z języka niemieckiego na polski??

To wkońcu w nawigacji, czy w MEnu komputera
Z tego co wnioskuje to jakiś nowszy model i masz 2 in 1 - mimo wszystko BMW nie posiadało polskiego software do BMW, więc jedyne co możesz zrobić to zmnieć język na angielski. Z tego co ja sie orientuje polskiego nie ma.

A gdzie takie coś można zrobić????

Ale co można zrobić ?? Zmienić język na angielski ?? Czy co ?? Bo normalnie niewiem co ty do mnie rozmawiasz