Gaźnik z allego!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam maly dylemat czy samemu robic gaźnik czy kupic juz zrobiony, tan z tej aukcji wygląda calkiem calkie, mozecier mi doradzic czy jest sens go brac czy samemu cos zrobic, pozdrawiam !!

gaźnik

podobno to gówno chyba taquito kupił od niego.

to chyba sam sie zabiore za robote, gdzies w piwnicy mam stary wloski gaznik z 600 zobaczymy czy da sie go reanimowac

Cytat:
2006-08-23 11:56:47, mateuszc pisze:
podobno to gówno chyba taquito kupił od niego.

ano mialem i nie polecam, pierwszy zaraz po zalozeniu ciekl z podstawki wyminil mi na inny tamten wymieniony caly luzny na przpustnicy itp itd pierwszego nie sprawdzalem bo niby po rozkreceniu traci sie gwarancje drugi sprawdzilem i jedyne czym roznil sie od serii to dysza paliwa nic pozatym, podsumowujac lepiej samemu zregenerowac seryjny gaznik kupic zestaw regeneracyjny i uszczelki, dobrze skrecic i wyregulowac zaoszczedzi sie pieniedzy i wielu nerwow

oki, dzieki za porady !

ło ile osob to kupuje ! niezla kase musza trzepac na glupocie ludzkiej

Cytat:
2006-08-24 00:42:04, KrauzeR pisze:
ło ile osob to kupuje ! niezla kase musza trzepac na glupocie ludzkiej

wiesz wystarczy magiczne slowo tuning
a ze niedawno bylo premiera tokyo drift... to ludzie leca na takie bajerki

maja same pozytywy, wiec albo oni albo wy sie nieznacie;p

Cytat:
2006-08-24 00:53:06, Pat_kdb pisze:
maja same pozytywy, wiec albo oni albo wy sie nieznacie;p

Miałem gaznik od tego matoła z allegro w rekach
Znajomy jakies 5 miesiecy sie napalił i kupił....I potwierdzam co taquito napisał.....
Gaznik przerobiony,jak standartowy opis mozna znaleść w necie na n-stronach Lepiej napisze zregenerowany dosc hujowo i niedokładnie(luz na osce przepustnicu)
Do tego egzemplarz od znajomego miał na odwrót przykrecona przepustnice(nie zakrywała otworków w gardzieli) Tak ze wyregulowanie silnika na tym "cudzie tjuningu" było niemozliwe
Poprostu matoł kupje gaznik ze szrotu w opłakanym stanie "tjuninguje" i na allegro

[ wiadomość edytowana przez: Buczek21 dnia 2006-08-24 01:34:04 ]

no ale widziales zeby mial negi? ma jednego? to co ludzie sie neiznaja az wogole nic?

towar przychodzi wygląda nieźle to dają pozytywa. Zakłądają na auto i wtedy dopiero sie zaczynają wk....wiać ale nie a jak już dać negatywa

Cytat:
2006-08-24 01:37:04, Pat_kdb pisze:
no ale widziales zeby mial negi? ma jednego? to co ludzie sie neiznaja az wogole nic?

dasz pozytywa dla spokoju bo koles Ci w odzewie napisze glupoty w neagatywie i masz spaprane konto

e tam tak robia mieczaki, choc prawd eprawisz tak wlasnie sie dzieje.gosc mi kiedys dal neutrala bo wyslalem o 1 dzien pozniej niz sie umawialismy.....

jesli ja za porzadnie zregenerowany seryjny gaznik dalem u siebie w sklepie 85plnow to czego mozna sie spodziewac po "cudenku" na 60zeta??

U nas w sklepach są dobrze zregenerowane gaźniki za 45zł Ale ja i tak wole wziąść ze szrotu ze 3gaźniki za 15zł i zrobić samemu. Tak czy siak uważam, że maluchowski gaźnik to kupa Trzeba zasadzić coś lepszego...